Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Ενωμένοι Ενεργοί Πολίτες" στην Κάτω Αχαΐα

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συν...

"Είμαστε αυτοδιοικητικοί. Δεν πήραμε την άδεια από κανέναν, παρά μόνο τη δική σας έγκριση"

"Οι Ενωμένοι Ενεργοί Πολίτες θα νικήσουν στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, το βλέπετε και μόνοι σας. Η νίκη είναι δική μας, η νίκη είναι μεγάλη και ανήκει σε σας, ανήκει στη Δυτική Αχαΐα. Αυτά δεν είναι παχιά λόγια του μπαλκονιού, αλλά λόγια που προκύπτουν από μια μακρόχρονη πορεία στην αυτοδιοίκηση" επεσήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, απευθυνόμενος στον κόσμο, που είχε συγκεντρωθεί για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι "Είμαστε αυτοδιοικητικοί. Δεν πήραμε την άδεια από κανέναν, παρά μόνο τη δική σας έγκριση. Σε πολλούς βέβαια, δεν άρεσε αυτό και τρέξανε να μας προκαταλάβουν, απειλώντας μας. Να τι πάθαμε. Είναι όλοι μαζί μας. Διαλύθηκαν εκείνοι που τα λέγανε και οι περισσότεροι ήρθαν εδώ, γιατί εδώ ήταν η θέση τους".

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας αναφέρθηκε στις προκλήσεις της διοικητικής μεταρρύθμισης του «Καλλικράτη».

Επιπρόσθετα, ζήτησε από τους πολίτες "συνειδητή ψήφο, μακριά από ρουσφετολογικές αντιλήψεις", ενώ αναφέρθηκε στην ονομασία του νέου Δήμου της Δυτικής Αχαΐας, επισημαίνοντας για μια ακόμα φορά, ότι "επιστρέφουμε το όνομα Δήμος Δυτικής Αχαΐας, γιατί δεν πρόκειται, παρά για έναν απλό γεωγραφικό προσδιορισμό. Ωστόσο έχουμε ταυτότητα, είμαστε απόγονοι των Δυμαίων, άρα το όνομα που μας ταιριάζει είναι Δήμος Δυμαίων", είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Παράλληλα απεύθυνε έκκληση να συμβάλλουν όλοι μαζί, στην ανασυγκρότηση της Κάτω Αχαΐας, που «χτυπήθηκε» από τον σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008, με πρώτο μέλημα την αποκατάσταση του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, προσθέτοντας ότι, "οι διεκδικήσεις χρημάτων από την πολιτεία, θα είναι ακόμα πιο έντονες".

Την Κυριακή ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πέττα και στο Ριόλο, την Δευτέρα περιοδεύει σε Ματαράγκα, Κεφαλαίικα, Σπάτα και Μιχόι, ενώ ακολουθούν την Τρίτη τα Νιφορέικα, το Καλαμάκι και η Λακκόπετρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις