Επισκέφθηκε τη Μακρυνεία
Τον πρώτο κύκλο των προεκλογικών του περιοδειών σε εκλογικές περιφέρειες του νέου δήμου Αγρινίου ολοκλήρωσε την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, που επισκέφθηκε την Μακρυνεία, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Ο κ. Μοσχολιός επισκέφθηκε τοπικά διαμερίσματα και οικισμούς του δήμου Μακρυνείας, τόσο στο ορεινό, όσο και στο πεδινό του τμήμα.
Στις επαφές που είχε με τους δημότες, τόνισε πως πρώτη και κύρια προτεραιότητα της δημοτικής αρχής του νέου δήμου Αγρινίου, πρέπει να είναι η ενίσχυση πολιτικών που θα κρατήσουν τους κατοίκους των δήμων που συνενώνονται με το Αγρίνιο στις περιοχές τους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με μεθοδικότητα και πρόγραμμα, ακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε η δημοτική αρχή του Αγρινίου.
«Θέλουμε μια ζωντανή ενδοχώρα που θα αποτελέσει την ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης στον νέο δήμο.» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μοσχολιός, που αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην άμεση επίλυση προβλημάτων καθημερινότητας όπως η ύδρευση, η οδοποιία, ο ηλεκτροφωτισμός κλπ.
Άλλες σημαντικές παρεμβάσεις που συζητήθηκαν με τους πολίτες της Μακρυνείας και που πρέπει να υλοποιηθούν είναι η επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος για την προστασία της Τριχωνίδας, ο παρατριχώνιος δρόμος κλπ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









