Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Δεν έχει αξιολογηθεί ακόμη ο φάκελος του Αυτοκινητοδρομίου"

 "Δεν έχει αξιολογηθεί ακόμη ο φάκε...

Ο Ν.Νικολόπουλος στην ημερίδα της εφημερίδας "Εξπρές"

"Δυστυχώς στην Ελλάδα του Γ. Παπανδρέου για να γίνει μία επένδυση ακόμη και αυτή του Αυτοκινητοδρομίου που θα φέρει την ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας στη περιοχή πρέπει να έχεις φίλο τον αδελφό του Πρωθυπουργό ή άντε...τον κολλητό του Υπουργό Επικρατείας. Δεν ζούμε στον τρίτο κόσμο αλλά στην ιδιαίτερη πατρίδα των Παπανδρέου και κοντά στην γενέτειρα του Επικρατείας τα Μπαμπουκέικα και για τούτο ο κ. Φούρας ζητά μαζί με τον κ. Φλωράτο να τους επισκεφθούν ώστε “κατόπιν ενεργειών τους” να έρχεται η φόρμουλα 1 στην Ελλάδα, γιατί αλλιώς το ΠΑΣΟΚ θα μας τιμωρεί και θα μένουμε στα “πιτ στοπ”, είπε ο βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπολους, στη διάρκεια ημερίδας της εφημερίδας Εξπρές, με θέμα: "Ευκαιρίες επενδύσεων στη Δυτική Ελλάδα"

Στην σύντομη παρέμβασή του, είπε: "σε μία απούσα κυβέρνηση από τα αναπτυξιακά ζητήματα ιδιαίτερα της περιφέρειας, με μία διαρκή και σκληρή φοροεισπρακτική πολιτική που οδηγεί συνεχώς και σε μεγαλύτερα αδιέξοδα, κάθε προσπάθεια που γίνεται, ειδικά στην περιφέρεια σαν αυτή της ημερίδας έχει σημαντικό παρεμβατικό ρόλο. Για τούτο τέτοιες σοβαρές πρωτοβουλίες  πρέπει να έχουν και συνέχεια για να τονωθεί η χαμένη προσδοκία… η εγκατάλειψη της ελπίδας της μικρομεσαίας επιχείρησης… η ελπίδα της κοινωνίας".

Ο Αχαιός Βουλευτής επίσης τόνισε: "Σε περίοδο οικονομικών και όχι μόνο κρίσεων, ιστορικά έχει αποδειχθεί, πως πρωτοβουλίες από τοπικές κοινωνίες έβαλαν  σημαντικά θεμέλια ανάπτυξης στην περιοχή τους και στην χώρα” και συνέχισε : “Η θεματολογία που παρουσιάσθηκε στην ημερίδα και οι εισηγήσεις είναι σε απόλυτα θετική κατεύθυνση και δείχνουν τον δρόμο για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η κεντρική διοίκηση της χώρας, ώστε να βγούμε από τα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε στον ένα χρόνο διακυβέρνησης."

Ο Ν. Νικολόπουλος κατέληξε ως εξής: "Στο μίγμα της πολιτικής που έχει εγκαταλειφθεί σαν πολιτική, πρωτεύοντα ρόλο έχουν οι επενδύσεις μικρές και μεγάλες που μέσα σε πλαίσια είναι ευπρόσδεκτες. Και αυτός είναι ο δρόμος που δείχνει η ίδια η κοινωνία. Πρέπει κάποτε η κυβέρνηση να το κατανοήσει αυτό".

Για το αυτοκινητοδρόμιο

 

Επίσης ο βουλευτής τονίζει ότι "αισθηση προκάλεσε η αυτόματη αναδίπλωση της Π. Μπουφούνου, που είναι πρόεδρος του Investement Greece, όταν ο ίδιος αμφισβήτησε την ειλικρίνεια των ανακοινώσεων, περί της πορείας του μεγάλου έργου του Αυτοκινητοδρομίου. "Η διορισμένη από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είπε ότι έχει ελεγχθεί, έχει αξιολογηθεί και έχει προωθηθεί η επένδυση που θα γίνει στην Χαλανδρίτσα." σχολιάζει η πλευρά του κ. Νικολόπουλου, ο οποίος αναφέρει ότι "παρουσία του Υφυπουργού Σπ. Κουβέλη, ο ίδιος διέκοψε και πληροφόρησε τον κ. Φλωράτο και τους άλλους συμμετέχοντες, ότι πρόσφατη απάντηση του αρμόδιου Υπουργού στον Κοινοβουλευτικό έλεγχο, έλεγε ότι ακόμα ....”δεν έχουν δει τον φάκελο”!!!Έκανε πίσω και ψελλίζοντας η αρμόδια των επενδύσεων είπε : “έτσι με πληροφόρησαν είπαν οι αρμόδιες υπηρεσίες πριν λίγες ημέρες...” Ο Ν. Νικολόπουλος επέμεινε : “Δηλαδή έγινε το εισηγητικό; υπογράψατε εσείς, μπαίνει στην γνωμοδοτική επιτροπή του αναπτυξιακού νόμου; Η σιωπή δεν είναι απάντηση” είπε ο βουλευτής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις