Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ναυπακτία: διαψεύδει τα περί αποχώρησής του ο Κώστας Κονίδας

Ναυπακτία: διαψεύδει τα περί αποχώρησής ...

Μιλάει για "παπαγαλάκια" που διακινούν τις φήμες

Διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρέι από την κούρσα των δημοτικών εκλογών ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου και εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Κονίδας. Σε δήλωσή του αναφέρει:

"Μετά από ώριμη σκέψη και ιδιαίτερο προβληματισμό, με αίσθημα ευθύνης και αφουγκραζόμενοι το αίτημα της κοινωνίας, για ανεξάρτητη και αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση, ανακοινώσαμε την υποψηφιότητα μας στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, με στόχο την άμεση και ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των πολιτών του νέου διευρυμένου Δήμου Ναυπακτίας.

Οι αντίπαλοι μας θορυβημένοι και πανικόβλητοι από την κοινωνική αποδοχή της κίνησης μας και το κοινωνικό μέτωπο που διαμορφώνεται, προσπαθούν να παραπλανήσουν τους δημότες διαδίδοντας, τάχα, ότι ο Κονίδας στο τέλος θα αποσυρθεί.

Δυστυχώς γι' αυτούς, και ευτυχώς για το διευρυμένο Δήμο Ναυπακτίας, ο Κώστας Κονίδας και η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα είναι παρόν στις εκλογές για να μπει τέλος στην πολιτική της αδιαφάνειας, της σπατάλης, της αναποτελεσματικότητας, της στασιμότητας και του χρέους.
Οι πολίτες ας κλείσουν τα αυτιά τους στα παπαγαλάκια της παραπλάνησης και της μαύρης προπαγάνδας και ας συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθεια μας για να κάνουμε το όραμα πράξη."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις