Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η πολιτική απάτη στη νέα Μεταπολίτευση έχει ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας!

Η πολιτική απάτη στη νέα Μεταπολίτευση έ...

Του Ανδρέα Τζουραμάνη

Το Ελληνικό κοινοβούλιο χθες ψήφισε τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα μέτρα της συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα και των εταίρων μας τα ξημερώματα της Δευτέρας 13/07/2015. Από σήμερα, η χώρα οδηγείται ολοταχώς στο νέο τρίτο μνημόνιο που θα υπογραφεί εντός των προσεχών ημερών.

Το προσωπείο πλέον του κ. Τσίπρα έπεσε και αποκαλύφθηκε το πραγματικό του πρόσωπο. Είναι ο άνθρωπος που οδηγεί τη χώρα στο τρίτο και πιο σκληρό μνημόνιο από την αρχή αυτής της τραγικής περιπέτειας της Ελληνικής κοινωνίας.

Εδώ και πέντε χρόνια ο κ. Τσίπρας ανδρώθηκε ως πολιτικός άνδρας πάνω στο αρρωστημένο σώμα της πατρίδας μας. Ως αδίστακτος λαϊκιστής εκμεταλλεύτηκε τον πόνο, την ανέχεια, την φτώχεια  του  πολίτη για να φέρει το κομματικό μόρφωμα του 4% στην εξουσία και να γίνει ο ίδιος Πρωθυπουργός της χώρας.

Ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε γίνει ποτέ Πρωθυπουργός της χώρας αν δεν εφάρμοζε τη χυδαιότερη μορφή επικοινωνίας χειραγώγησης των μαζών που εδράζεται στην ασέλγεια  του συναισθήματος του ψηφοφόρου.

Ο  κ. Τσίπρας δεν θα είχε γίνει  ποτέ Πρωθυπουργός της  χώρας αν δεν έλεγε  ηθελημένα και με πλήρη επίγνωση τόσα ωμά ψέματα στον Ελληνικό λαό καθιστώντας τα, το πολιτικό του πρόγραμμα. Έφθασε στο σημείο ουσιαστικά να λέει, χωρίς ίχνος ντροπής, ότι “ο ήλιος θα ανατείλει από τη δύση”! Τέτοιο ήταν το  μέγεθος του  πολιτικού του ψεύδους!

Τώρα ο κ. Τσίπρας για να παραμείνει Πρωθυπουργός της χώρας θα επιχειρήσει ηρωοποίηση  του προσώπου του με τη “γενναία” στάση που κράτησε στους εχθρούς που ο ίδιος κατασκεύασε. Θα σώσει εαυτόν από την θυματοποίηση του, την οποία ο ίδιος παρήγαγε. Αυτό είναι ο ορισμός της πολιτικής αγυρτείας!

Επιπροσθέτως ο κ. Τσίπρας για να παραμείνει Πρωθυπουργός της χώρας  θα προβεί στην πολιτική εξουδετέρωση των συντρόφων του που τον στήριξαν και τον ανέδειξαν πολιτικά. Εξάλλου το ίδιο είχε κάνει και με τον πολιτικό του πατέρα και μέντορα Αλέκο Αλαβάνο. Τον άνθρωπο που τον πήρε από το χέρι και τον ανέδειξε αρχηγό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με συνοπτικές διαδικασίες τον εξουδετέρωσε για να επιτύχει τα προσωπικά του σχέδια.

Τέλος  ο  κ. Τσίπρας, για να παραμείνει Πρωθυπουργός της χώρας θα επιχειρήσει εισβολή στο χώρο του κέντρου και της κεντροαριστεράς.  Αυτό όμως ΔΕΝ πρόκειται να το επιτύχει. Δεν θα τον αφήσουμε να καταπατήσει τον πολιτικό μας χώρο. Όσοι έχουμε συνειδητά παραμείνει στον κεντρώο χώρο (που πιστεύουμε βαθύτατα και υπηρετούμε ανιδιοτελώς) θα τον “πολεμήσουμε” με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους.

Εδώ κ. Τσίπρα, στο δικό μας κεντρώο πολιτικό χώρο, δεν χωρούν πολιτικές πατροκτονίες, δεν χωρούν ψέματα, δεν χωρούν βαρβαρότητες, δεν χωρούν αθλιότητες, δεν χωρούν ασέλγειες πάνω στο συναίσθημα του αδυνάτου, δεν χωρούν γιαλαντζί επαναστάτες και μπολσεβίκοι.

Ο γνήσιος κεντρώος πολιτικός, έχει αρχοντιά, έχει ηθική ακεραιότητα, έχει συνέπεια, βιώνει το διαρκές εκούσιο άδειασμα του είναι του, προς όφελος της κοινωνίας. Αυτά εσείς κ. Τσίπρα, ούτε τα είχατε, ούτε τα έχετε, ούτε θα τα αποκτήσετε ποτέ.

Ο κ. Τσίπρας παραμένει ο Αλέξης ο Τσίπρας. Αυτός ήταν, αυτός είναι, αυτός θα συνεχίσει να είναι. Πλέον, έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Η πολιτική απάτη έφθασε στο τέλος της. Έσπειρε ανέμους και θα θερίσει θύελλες. Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί και το δηλητήριο που έσταξε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελληνική κοινωνία θα το γευτεί μέχρι τελευταία σταγόνα από τους συντρόφους του!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις