Θα πραγματοποιηθούν απόψε
Μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της ελληνικής μουσικής είναι τα βραβεία Mad VMA. Εδώ και χρόνια ψυχή των βραβείων είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.
Φέτος τα βραβεία θα δοθούν την Δευτέρα 29 Ιουνίου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κρίνουν αρνητικά την διεξαγωγή τους σε μια τέτοια κρίσιμη πολιτική κατάσταση για την Ελλάδα. Η απάντηση του Θέμη Γεωργαντά ήταν άμεση.
«Τα Mad Video Music Awards θα προσπαθήσουν με τη μουσική τους να κάνουν τον κόσμο να χαμογελάσει απόψε το βράδυ στο γήπεδο Tae Kwon Do. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία και ενότητα, η μουσική είναι αυτή που μπορεί να μας κρατήσει ενωμένους κι αισιόδοξους», έγραψε ο παρουσιαστής τους στα Social Media .
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










