Η πρωταγωνίστρια έλαμψε στην φετινή έναρξη του Φεστιβάλ των Κανών και απήντησε στη σάτιρα του Charlie Hebdo
To χιουμοριστικό – σατιρικό περιοδικό της Γαλλίας Charlie Hebdo αφιέρωσε το εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας στην σπουδαία ηθοποιό και σταρ της Γαλλίας, την αγέραστη και πάντα λαμπερή και κομψή Κατρίν Ντενέβ. Ωστόσο όχι με τον πιο κολακευτικό τρόπο.
Η 71χρονη σταρ πάντως όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το flix.gr, απήντησε με συγκρατημένο χιούμορ...
Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το φιλμ «Με το Κεφάλι Ψηλά» της Εμανουέλ Μπερκό που άνοιξε την Τετάρτη 13/5/2015 επίσημα το 68ο Φεστιβάλ των Κανών στην Γαλλική Κρουαζέτ, ένας δημοσιογράφος ζήτησε από την Κατρίν Ντενέβ να σχολιάσει το εξώφυλλο του Charlie Hebdo που την παρουσιάζει κάτι παραπάνω από... εύσωμη με τον τίτλο «Ύποπτο αντικείμενο στην Κρουαζέτ».
Η Κατρίν Ντενέβ, ίσως η τελευταία μεγάλη σταρ του ευρωπαϊκού σινεμά, απήντησε ακομπλεξάριστα σχολιάζοντας πως δεν έχει δει το περιοδικό αλλά πως «κανείς δεν περιμένει το Charlie Hebdo να έχει ένα εξώφυλλο σαν ένα περιοδικό μόδας. Ελπίζω να είναι αστείο. Ακόμη κι αν είναι κακόβουλο.»
Η Κατρίν Ντενέβ σε δηλώσεις της είπε πως «δεν υπάρχουν πια σταρ στη Γαλλία κι ούτε οι Κάνες έχουν το γκλάμουρ που είχαν...»
Η Ντενέβ, η κινηματογραφική «Ωραία της Ημέρας», συγκλονιστική στις «Ομπρέλες του Χερβούργου» που είχε προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη της Πάτρας πριν δύο τρία χρόνια, είναι μία σταρ που φώτισε το Διεθνές Φεστιβάλ Κανών στη χρυσή του εποχή. Οπότε, όπως γράφει το flix.gr, το να ακούς από τα χείλη της ότι «δεν υπάρχουν πλέον σταρ» κι ότι «το φεστιβάλ έχει χάσει την αίγλη του» είναι ένα χτύπημα και μία αιχμή με νόημα για την εποχή μας.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










