Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αποκάλυψη του Βασίλη Καπερνάρου για τη δίκη του Άκη Πάνου - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η αποκάλυψη του Βασίλη Καπερνάρου για τη...

«Η δίκη του Άκη Πάνου θα μου μείνει αξέχαστη»

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάνος που μίλησε μεταξύ άλλων για τις δίκες του Άκη Πάνου και του Γιώργου Νταλάρα με τον Τζίμη Πανούση.


Για την δίκη του Άκη Πάνου είπε: «Η δίκη που συμμετείχα και δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ήταν του μακαρίτη του Άκη Πάνου που είχα απέναντί μου τον παντοτινό φίλο μου και... μέγα ογκόλιθο, τον Αλέξανδρο Κατσαντώνη που ήταν υπερασπιστής του Άκη Πάνου κι εγώ ήμουν υπερασπιστής πολιτικής αγωγής, της οικογένειας του θύματος δηλαδή. Αυτή η δίκη θα μου μείνει αξέχαστη γιατί δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη. Ήταν το γεγονός. Ένα γεγονός το οποίο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί κατά αυτήν την έννοια. Θα μπορούσε να είναι ταινία. Θα μπορούσε να γραφτεί σενάριο με βάση αυτήν την υπόθεση και να κινηματογραφηθεί. Δεν είχε τίποτα ίδιο. Η κάθε μέρα ήταν διαφορετική από την άλλη γιατί ο πρωταγωνιστής ήταν ο κατηγορούμενος. Ήταν τέτοια η ιδιοσυγκρασία του που δεν ήξερες, ούτε ο Κατσαντώνης ήξερε τις αντιδράσεις του εντολέα του. Ήταν απρόβλεπτος. Δεν ήξερες τι θα γινόταν την επόμενη μέρα».

Για την υπόθεση του Γιώργου Νταλάρα με τον Τζίμη Πανούση είπε: «Οποιοσδήποτε κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα για την αποτροπή της προσβολής της προσωπικότητος στο μέλλον, λέει η απόφαση αυτό το ποσό για κάθε προσβολή. Για κάθε συκοφαντική συμπεριφορά, αυτό το ποσό. Αυτό παρερμηνεύτηκε από τον Πανούση. Είπε ψέμματα για να προκαλεί και προβάλλεται και να πουλάει επαγγελματικά. Ήταν ένα ψέμα από πλευράς Πανούση. Ήταν μια υπερβολή γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι αληθές. Το πλάσαρε έτσι και πέρασε στον κόσμο για να πουλάει ο Τζιμάκος. Η σάτιρα είναι πάρα πολύ καλή. Ο κάθε λογικός άνθρωπος την δέχεται. Είναι μέρος της ζωής μας, την ομορφαίνει, μας κάνει να χαμογελάμε, αλλά όταν δεν ξεφεύγει τα όρια».

Πηγή:zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight