Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σταύρος Δήμας: "Δεν θα δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος με ψήφους της Χρυσής Αυγής"-Πυκνώνουν οι αντιδράσεις μετά το δημοσίευμα του thebest.gr

Σταύρος Δήμας: "Δεν θα δεχθώ να εκλ...

Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί

Την παρέμβαση ακόμα και του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα προκάλεσε το σενάριο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το thebest.gr σύμφωνα με τα οποίο οι χρυσαυγίτες εξετάζουν το ενδεχόμενο στην τρίτη ψηφοφορία να ψηφίσουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα.

Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα συμβεί στην περίπτωση που κατά την πρώτη ανάγνωση των ονομάτων, όταν εκφωνούνται τα ονόματα των βουλευτών επικρατείας ο Χ. Παππάς ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας Δήμα.

Ο Χ. Παππάς ψηφίζει νωρίτερα από τον κ. Λυκούδη και πολλούς ανεξάρτητους βουλευτές που στηρίζουν την υποψηφιότητα Δήμα, εάν ψηφίσει ο χρυσαυγίτης βουλευτής υπέρ του Σ. Δήμα ίσως προκαλέσει την αντίδραση των κεντροαριστερών βουλευτών και να τους οδηγήσει σε αποχή ή στην καταψήφιση της υποψηφιότητας Δήμα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑ

"Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής". Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, με αφορμή τη δημοσίευση σεναρίων για το ενδεχόμενο υπερψήφισης του από τη ΧΑ.

O κορίνθιος πολιτικός με τη δήλωση του αυτή αφήνει ανοικτό ενδεχόμενο της παραίτησης του στην περίπτωση που το κομμα του Ν. Μιχαλολιακου ψηφίσει την υποψηφιότητα και εκλέγει με ψήφους της Χ.Α.

Οι πληροφοριες του Νewsit αναφέρουν οτι η εξέλιξη αυτή εγινε με πρωτοβουλία του Σταύρου Δήμα.

Διαβάστε εδώ το χθεσινό άρθρο του thebest.gr που αποκάλυπτε το σενάριο

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις