Εντονα καιρικά φαινόμενα σε εξέλιξη
Σφοδρές βροχοπτώσεις και έντονοι άνεμοι, αυτή την ώρα στην Θεσσαλονίκη. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν προκαλέσει κατα τόπους πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ η κίνηση των οχημάτων σε πολλούς δρόμους γίνεται με αργούς ρυθμούς.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ (meteo.gr)
Βροχή προβλέπεται για την Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
Για αύριο Πέμπτη 20/11, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










