Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άνω-κάτω η ΝΔ για την επιλογή Παπαναστασίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Άνω-κάτω η ΝΔ για την επιλογή Παπαναστασ...

Ο μόνος που την αποδέχθηκε χωρίς αντίδραση ήταν ο Νίκος Νικολόπουλος

Χαμός γίνεται στη ΝΔ με την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη που θα στηρίξει το κόμμα στη Δυτική Ελλάδα. Προχθές Τρίτη το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς κατέληξε στη στήριξη του Αιτωλοακαρνάνα Γιώργου Παπαναστασίου.

Την απόφαση αυτή κοινοποίησε στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Ο μόνος που την αποδέχθηκε χωρίς αντίδραση ήταν ο Αχαιός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Όλοι οι υπόλοιποι ξεσηκώθηκαν: ο Σπήλιος Λιβανός, πολιτευτής της Αιτωλοακαρνανίας και έως πριν λίγες ημέρες φαβορί για το χρίσμα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας της ΝΔ και δεκάδες κομματικά στελέχη από Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία.

Έτσι δεν υλοποιήθηκαν τα αρχικά σχέδια που προέβλεπαν ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Παπαναστασίου χθες Τετάρτη. Και τώρα το ζητούμενο είναι αν ο Αντώνης Σαμαράς θα επιμείνει στην επιλογή του για να μην φανεί ότι ενδίδει σε πιέσεις, ή αν θα υποχωρήσει με ότι κι αν σημαίνει αυτό για το αρχηγικό του προφίλ.

Διάψευση Λιβανού

Πάντως ο κ. Λιβανός σε επικοινωνία που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης με το thebest.gr διέψευσε ότι αντιδρά στην υποψηφιότητα Παπαναστασίου. Διαβάσετε σχετικά εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις