Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Περιήγηση με ποδήλατο στη Διαδρομή Πουρναρόκαστρο – Ζάστοβα Σανατόριο

Πάτρα: Περιήγηση με ποδήλατο στη Διαδρομ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ποδηλατική περιήγηση στη περιαστική διαδρομή Πουρναρόκαστρο - Ζάστοβα Σανατόριο (Παναχαϊκό Όρος),διοργάνωσαν η ΑΔΕΠ Α.Ε. και ο Δήμος Πατρέων, την Κυριακή, από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Η εκδήλωση αποτέλεσε ουσιαστικά την έναρξη λειτουργίας του προγράμματος των πέντε περιαστικών ποδηλατικών διαδρομών που η ΑΔΕΠ Α.Ε. κατασκεύασε, σε συνδυασμό με την διάθεση 24 κοινόχρηστων ποδηλάτων.

Τη κυριακάτικη ποδηλατάδα υποστήριξαν με τη συμμετοχή τους ο Ποδηλατικός  Όμιλος Πατρών και η ποδηλατική ομάδα “Πιάνω τη ζωή απ’ το τιμόνι”.

Η ποδηλατική διαδρομή, συνολικού μήκους 6.671 μέτρων, στην οποία συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιώργος Σιγαλός, ξεκίνησε από τη πλατεία Πουρναρόκαστρου, ακολούθησε βατό χωματόδρομο μέχρι το Ελεκιστριάνικο ρέμα, συνέχισε κατηφορικά προς το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής Ρωμανού και κατέληξε στο πλάτωμα της Ζάστοβα, όπου υπάρχει το ερειπωμένο κτίριο του Σανατόριου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις