Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείου Πύργου: Ξεκινά τη λειτουργία του το Τακτικό Εξωτερικό Ογκολογικό Ιατρείο

Νοσοκομείου Πύργου: Ξεκινά τη λειτουργία...

Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε εβδομάδα μετά από ραντεβού και συγκεκριμένα ημέρα Πέμπτη στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων

Σε  ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Πύργου αναφέρεται: "Σε συνέχεια της προσπάθειας για την προαγωγή και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους Ηλείους πολίτες, μετά την έναρξης λειτουργίας του Τακτικού Εξωτερικού Αγγειοχειρουργικού Ιατρείου στη Ν.Μ. Πύργου, σας γνωρίζουμε ότι ξεκινά τη λειτουργία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» το Τακτικό Εξωτερικό Ογκολογικό Ιατρείο υπό την ευθύνη του Διευθυντή της Ογκολογικής Κλινικής Δρ. Παναγιώτη Γκινόπουλου.

Το ιατρείο θα λειτουργεί κάθε εβδομάδα μετά από ραντεβού και συγκεκριμένα ημέρα Πέμπτη στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και ώρα 09:00 πμ-13:00 μμ. Ημερομηνία έναρξης του ανωτέρω ιατρείου ορίζεται η 15η Μαΐου 2014.

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας σχεδιάζει την έναρξη λειτουργίας τμήματος Χημειοθεραπείας στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου. Η εν λόγω διαδικασία λόγω της πολυπλοκότητας της φύσης της, χρειάζεται συγκεκριμένα προαπαιτούμενα που η Διοίκηση καταβάλλει προσπάθεια να τα εξασφαλίσει, το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις