Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οικονομόπουλος: Κυνική ομολογία Δημαρά- Παραδέχεται ότι επί τρία χρόνια δεν ήταν δήμαρχος Πατρέων

Οικονομόπουλος: Κυνική ομολογία Δημαρά- ...

"Ξέχασε την Πάτρα και τους δημότες της"

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Οικονομόπουλος δήλωσε το απόγευμα της Πέμπτης: Σχεδόν κυνικά ο κ. Γιάννης Δημαράς ομολόγησε σήμερα οτι για τρία και πλέον χρόνια ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ.

Σε δημόσια τοποθέτησή του, και  μάλιστα με  την μορφή διαφημιστικής καταχώρησης, ο κ. Δημαράς ομολογεί οτι χάθηκε με δική του ευθύνη από τα δημοτικά διαμερίσματα της πόλης και δεν είχε καμία απολύτως επαφή με τους τοπικούς συμβούλους, τους εκπολιτιστικούς συλλόγους και τους συνδημότες μας.

Το πιο προκλητικό, είναι οτι ο κ. Δημαράς αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη προεκλογικά από τους συμπολίτες των ξεχασμένων και υποβαθμισμένων δημοτικών ενοτήτων της Πάτρας.

Και μάλιστα να τους ζητήσει ξανά την ψήφο τους για να τους...ξαναξεχάσει την επομένη των εκλογών. Ευτυχώς που τους το θύμισε, αλλά δυστυχώς για την πόλη που έχασε σχεδόν τέσσερα χρόνια με μία ξεχασμένη Δημοτική Αρχή στο "πηδάλιό" της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις