Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κούκλα Karolina Kurkova με... ανοιξιάτικη διάθεση - ΦΩΤΟ

Η κούκλα Karolina Kurkova με... ανοιξιάτ...

Στο εξώφυλλο του γυναικείου περιοδικού «Harper’s Bazaar»

Την εντυπωσιακή Karolina Kurkova φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το γυναικείο περιοδικό «Harper’s Bazaar» της μαλαισιανής έκδοσης του Φεβρουαρίου, σε μια φωτογράφηση αφιερωμένη στην Ανοιξη και τα παστέλ χρώματα. Η φωτογράφηση έχει τον τίτλο Sense & Sensuality και τα ρούχα που φοράει το μοντέλο είναι από την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Chanel.



Η καλλονή από την Τσεχία και πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, με ύψος 1.80, έκανε το πρώτο της συμβόλαιο στο χώρο του μόντελινγκ στα 15 της και από τότε δεν σταμάτησε να εργάζεται.



Το 2007 το γνωστό αμερικανικό οικονομικό περιοδικό «Forbes» την κατέταξε 6η στη λίστα με τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο ενώ το 2008 ψηφίστηκε η πιο sexy γυναίκα του κόσμου από το κανάλι E! Entertainment.









Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight