Στις 10.30 το πρωί θα γίνει συγκέντρωση μπροστά από το Εργατικό Κέντρο, στην πλ. Όλγας, στην Πάτρα
Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ του νομού Αχαΐας σε ανακοίνωση του προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τονίζει ότι «ο αγώνας ενάντια στις μνημονικές πολιτικές, τις πολιτικές που μας θέλουν χωρίς ΔΟΥΛΕΙΑ - χωρίς ΣΥΝΤΑΞΗ - χωρίς ΑΣΦΑΛΙΣΗ - χωρίς ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ και άλλα πολλά, συνεχίζεται.
Συνεχίζουμε τις Κινητοποιήσεις με την νέα 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που έχουν προκηρύξει ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για την Τετάρτη 6/11/13.
Αγωνιζόμαστε
- κατά της πολιτικής των ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΩΝ των χιλιάδων ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.
- κατά της ΔΙΑΛΥΣΗΣ της Δημόσιας ΥΓΕΙΑΣ-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ-ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
- κατά της ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ - ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ των Υπηρεσιών και της εκχώρησης τους στους Ιδιώτες.
- ΕΝΑΝΤΙΑ στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.
- ΕΝΑΝΤΙΑ στις νέες ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΕΦΑΠΑΞ και τις νέες φορολογικές επιβαρύνσεις».
Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ν. Αχαΐας καλεί όλους και όλες να συμμετάσχουν στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ αυτής της Τετάρτης 6/11/2013 και να δώσουν το παρών στην συγκέντρωση που θα γίνει στις 10:30 πμ μπροστά στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Πάτρας, στην οδό Κολοκοτρώνη.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









