Επανεμφάνιση έκαναν το Σάββατο ο Μαζιώτης και η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα με κείμενο
Ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης ταυτοποιήθηκε ως ο ένας απο τους δυο δράστες της ληστείας σε τράπεζα στα Μέθανα, τον περασμένο Ιούλιο, με λεία 108.359 ευρώ και 2.000 δολάρια Αυστραλίας.
Σε βάρος του Μαζιώτη, που καταζητείται, εκκρεμεί Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με την οποία έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης πενήντα ετών και σε χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας».
Στο μεταξύ, επανεμφάνιση έκαναν το Σάββατο ο Μαζιώτης και η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα με κείμενο που αναρτήθηκε σε δικτυακό τόπο για το ζήτημα της δολοφονίας Φύσσα και την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.
Στο κείμενό τους μιλούν για την «πρώτη δολοφονία των φασιστών μετά τη χούντα των συνταγματαρχών».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










