Δηλώνει αισιόδοξος
Την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στη Βουλή, ενώ υποστήριξε ότι εάν αυτή η πορεία δεν ανατραπεί τότε «τα στοιχεία για το εθνικό προϊόν θα είναι καλύτερα από τις αρχικές προβλέψεις».
Πιο αναλυτικά, ο υπουργός κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής που συνεδρίασε και ψήφισε κατά πλειοψηφία την σύμβαση παραχώρησης των κρατικών λαχείων επισήμανε ότι «oι τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία έχουν θετικό πρόσημο. Οι δημοσιονομικές εξελίξεις είναι σύμφωνες με τους στόχους και τα στοιχεία παραγωγής δημιουργούν αισιοδοξία, ιδιαίτερα από τομέα του τουρισμού».
Επιπροσθέτως, ο κ. Στουρνάρας σημείωσε ότι «υπάρχουν κίνδυνοι στην περιοχή» αναφερόμενος στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, υποστήριξε όμως ότι συνολικά για την Ελλάδα θεωρώ ότι θα είναι θετικές οι εξελίξεις».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












