Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Μπεκίρης κατηγορεί την... Μπιρμπίλη για τα όσα έλεγε η Ν.Δ....

Ο Μπεκίρης κατηγορεί την... Μπιρμπίλη γι...

Με αφορμή την έλευση φυσικού αερίου στην Αχαϊα

Για διγλωσσία κατηγορεί την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός  Μιχάλης Μπεκίρης σχολιάζοντας την απάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε ερώτησή του για την αναγκαιότητα της έλευσης του φυσικού αερίου στην Αχαΐα. Ο κ. Μπεκίρης υποστηρίζει ότι ανάλογη θέση για το θέμα είχε διατυπώσει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την οποία τότε κατηγορούσαν στελέχη και πολιτικοί παράγοντες του ΠΑΣΟΚ ότι δήθεν δεν επιθυμούσε την έλευση του φυσικού αερίου στην Αχαΐα.

Ο Αχαιός πολιτικός αναρωτιέται εάν άλλαξε η στάση του ΠΑΣΟΚ για το θέμα ή απλά όψιμα αντιλήφθηκαν πως έχει η κατάσταση ή ακόμα χειρότερα, αν γνώριζαν από τότε την κατάσταση και απλά διαφωνούσαν με καθαρά αντιπολιτευτική διάθεση.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρει ο κ. Μπεκίρης τα στελέχη και η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι έκθετοι στα μάτια των πολιτών της Αχαΐας οι οποίοι αντιλαμβάνονται τα κίνητρα της τότε έντονης αντίδρασής τους απέναντι στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις