Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Προανακριτική Επιτροπή
Εκτός ελέγχου βγήκε η κατάσταση στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Σύμφωνα με το MEGA, μέλη της Επιτροπής τόνιζαν ότι ήμασταν στο "παρά ένα για να πέσει ξύλο", ενώ σε κάποιους το σκηνικό θύμισε τις εικόνες στο στούντιο του ΑΝΤ1 με τον Ηλία Κασιδιάρη πριν από μερικούς μήνες.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης είπε σε δημοσιογράφους ότι έβγαλε τα γυαλιά του από το φόβο του.
"Έβγαλα τα γυαλιά μου γιατί περίμενα ότι θα φάω καμία μπουνιά και φοβόμουν μην σπάσουν τα κρύσταλλα από τα γυαλιά στα μάτια μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










