Αισθητή η παρουσία τους με δικό τους πανό
Αισθητή ήταν η παρουσία εργαζομένων της Εταιρείας Αμυντικών Συστημάτων (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ) Αιγίου, στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν το Σάββατο το πρωί στην Αθήνα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Πάνω από 2.000 εργαζόμενοι συμμετείχαν στο συλαλλητήριο για το Ασφαλιστικό, το οποίο είχε ως αφετηρία την πλατεία Κοτζιά και τέρμα την πλατεία Συντάγματος
Παρά τη συνεχή βροχόπτωση, το ικανοποιητικό, για τους διοργανωτές, πλήθος των διαδηλωτών, όπως σχολίαζε ο αναπληρωτής γραμματέας ΓΣΕΕ Στάθης Ανέστης «επιβεβαιώνει την απόφαση κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων με τη νέα γενική απεργία κατά την κατάθεση του σχεδίου νόμου στη Βουλή».
Κεντρικό πανό του συλλαλητηρίου ήταν «κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση- αγωνιζόμαστε για το εισόδημα, την εργασία, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας», ενώ στα βασικά συνθήματα της πορείας διακρινόταν το «να πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται».
Με το δικό τους πανό(φωτογραφία) συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Αιγίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










