Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αναβρασμός στην Ανατολική Αιγιάλεια για τον ένα Δήμο

Αναβρασμός στην Ανατολική Αιγιάλεια για ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Συνεδριάζουν αύριο εκτάκτως τα δημοτικά συμβούλια - Θα ζητηθεί Ραντεβού με Ραγκούση

Για ακατανόητη και σαφώς άδικη απόφαση να μην δημιουργηθεί Δήμος Ανατολικής Αιγιάλειας «παρά το γεγονός ότι αυτό ήταν το πρώτο σενάριο και το επικρατέστερο» και να αγνοηθεί η ομόφωνη απόφαση  των Δήμων και των φορέων της Ακράτας, της Αιγείρας και του Διακοπτού,  κάνει λόγο ο Δήμαρχος Ακράτας Παναγιώτης Μελής, ο οποίος μιλώντας στο thebest.gr προαναγγέλλει νέο γύρο κινητοποιήσεων- διαπραγματεύσεων, παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη Βουλή.

«Τελικά δεν καταλαβαίνω,  γιατί έγινε η διαβούλευση», αναρωτιέται ο κ. Μελής. «Για να πάρουν  μια απόφαση ερήμην των τοπικών κοινωνιών και των αποφάσεων που έλαβαν επί του θέματος; Τι σόι διαβούλευση είναι αυτή;»

Ο Δήμαρχος Ακράτας συμπληρώνει με νόημα ότι «είτε έγινε λάθος, είτε κάποιοι παραπληροφόρησαν σκοπίμως  τον Υπουργό» και δηλώνει ότι δεν θα το βάλουν κάτω.

«Θα προσπαθήσουμε έστω και τώρα να πείσουμε τις κοινοβουλευτικές ομάδες ότι έχουμε δίκιο και θα ζητήσουμε ραντεβού με τον κ. Ραγκούση για να τον ενημερώσουμε για το θέμα και για τη θέση, δήμων, κατοίκων και φορέων».

Αύριο μάλιστα στις 11 το πρωί,  συνεδριάζουν εκτάκτως επί του θέματος τα Δημοτικά Συμβούλια Ακράτας, Αιγείρας και Διακοπτού, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ακράτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις