Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιστρέφει το υπηρεσιακό του Ι.Χ. βουλευτής του ΛΑΟΣ

Επιστρέφει το υπηρεσιακό του Ι.Χ. βουλευ...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Για να εξοικονομηθούν οι αντίστοιχοι πόροι, υπέρ του Δημοσίου.

Να επιστρέψει το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο αποφάσισε ο βουλευτής επικρατείας του ΛΑΟΣ Ι. Κοραντής, ο οποίος  γνωστοποίησε  την απόφασή του με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής: "Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Σας γνωρίζω ότι επέστρεψα σήμερα στο λογιστήριο της Βουλής το συμβόλαιο leasing του αυτοκινήτου τύπου Mercedes E200 kompressor, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΝΝ 1498, που η Βουλή μου είχε παραχωρήσει στις 24 Νοεμβρίου 2009 για υπηρεσιακή χρήση. Το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο στο υπόγειο γκαράζ του Κοινοβουλίου.
Δοθέντος ότι το προαναφερθέν συμβόλαιο, όπως άλλωστε όλα της ιδίας κατηγορίας, λήγει τον Σεπτέμβριο 2011, παρακαλώ για τις ενέργειές σας, προκειμένου τούτο να διακοπεί και να εξοικονομηθούν με αυτόν τον τρόπο οι αντίστοιχοι πόροι, υπέρ του Δημοσίου.

Επιπρόσθετα, σας γνωρίζω ότι και αν ακόμη υλοποιηθεί η πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. για αντικατάσταση όλων των σημερινών βουλευτικών οχημάτων Mercedes, BMV και Lexus με αυτοκίνητα μέχρι 1600 κ.ε., δεν επιθυμώ να κάνω χρήση της δυνατότητας αυτής, ως μέρος της ελάχιστης συμβολής μου στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, που ταλανίζει την χώρα μας.

Μετά τιμής

Ιωάννης Κοραντής"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις