Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο νονός Σπύρος Σούλης

Ο νονός Σπύρος Σούλης

Βάφτισε το δέκατο παιδί της οικογένειας του Κώστα και της Μαρίας Διαμαντοπούλου

Νονός έγινε ο Σπύρος Σούλης και το χαμόγελο δεν έφευγε λεπτό από το στόμα του.Ο παρουσιαστής κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει σε μια από τις οικογένειες στις οποίες έφτιαξε ένα… καινούργιο σπίτι μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 και βάφτισε το παιδάκι τους.

Πήγε λοιπόν στη Βάλμη Πηνείας και βάφτισε το δέκατο παιδί της οικογένειας του Κώστα και της Μαρίας Διαμαντοπούλου. Η οικογένεια είχε χάσει το σπίτι της λόγω πυρκαγιάς και όταν ο Σπύρος Σούλης πήγε για να τους το ξαναφτιάξει, μόλις είχε έρθει στη ζωή και το δέκατο μέλος της οικογένειας, ένας μικρός ξανθός μπόμπιρας και οι γονείς του είχαν ανακοινώσει τότε στον Σπύρο Σούλη, ότι θα του έδιναν το όνομα «Σπύρος» σε ένδειξη ευγνωμοσύνης γιατί τους χάρισε και πάλι το σπίτι τους.

Ο Σπύρος Σούλης με χαρά αποφάσισε να γίνει ο ανάδοχος του μικρού και χθες το απόγευμα επέστρεψε στη Βάλμη όπου τελέστηκε το μυστήριο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Βάλμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight