Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έκδήλωση με θέμα την υγεία και τη διατροφή από τους μαθητές του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Πατρών

Έκδήλωση με θέμα την υγεία και τη διατρο...
Πετρή Σμαρώ

Αύριο Πρασκευή 7 Μαΐου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Αρσακείου Νηπιαγωγείου Πατρών υλοποίησαν Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με θέμα: «Η Υγεία ως πολιτισμικό και κοινωνικό αγαθό-σωστή διατροφή και διατροφικές συνήθειες, αγωγή του καταναλωτή και οικονομία». Τα παιδιά ευαισθητοποιημένα με όσα έμαθαν κατά τη διάρκεια του Προγράμματος αυτού θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση, έτσι ώστε να ενημερώσουν και να πληροφορήσουν τους μικρούς και μεγάλους συμπολίτες τους για τη σημασία της σωστής διατροφής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Μαΐου 2010 και ώρα 11 π.μ. στην Πλατεία Γεωργίου Α' και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα.

Οι  μαθητές και οι μαθήτριες του Νηπιαγωγείου θα προσφέρουν φρούτα και λαχανικά, θα διανείμουν ένα ενημερωτικό έντυπο με σκοπό να πληροφορήσουν μικρούς και μεγάλους για τις ευεργετικές ιδιότητες των βιταμινών και άλλων στοιχείων απαραίτητων για τον ανθρώπινο οργανισμό. Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ2 τμήματος του Αρσακείου Δημοτικού Σχολείου Πατρών που μαζί με τα παιδιά του Νηπιαγωγείου θα τραγουδήσουν και μετά θα παρουσιάσουν θεατρικό έργο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις