Ο προηγούμενος τους σταθμός ήταν η Μυτιλήνη ενώ πιθανολογείται εμφάνιση τους στο Λουτράκι και στην Πάτρα
Με ανεβασμένη διάθεση και ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα ξεσηκώσει, η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια και νικήτρια της Γιουροβίζιον, Έλενα Παπαρίζου μαζί με το δημοφιλές ποπ γκρουπ, τις Μέλισσες θα αποχαιρετίσουν το καλοκαίρι και την Αυγουστιάτικη πανσέληνο παρέα με το κοινό που θα βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 στις 21.30 στο Δημοτικό στάδιο της Άμφισσας στον αντικρινό νομό Φωκίδας.
Η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται στα πολύ «πάνω» της με τελευταία μεγάλη επιτυχία της το χορευτικό κομμάτι «Party all the time» σε συνεργασία με τους Playmen, κομμάτι που είχαν μαζί παρουσιάσει και εντυπωσιάσει το κοινό στην φετινή τελετή των Mad Video Music Awards.
H Έλενα Παπαρίζου και οι Μέλισσες (οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον με το κομμάτι «Ο Κινέζος» το 2010) έχουν ήδη εμφανιστεί με επιτυχία στην Πάφο της Κύπρου, στην Κατερίνη αλλά και το Δημοτικό στάδιο της Μυτιλήνης στις 24 Αυγούστου όπου έγινε χαμός καθώς τη συναυλία παρακολούθησαν σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στους 7.000 θεατές.
Για τους Αχαιούς ενδιαφερόμενους που θέλουν να πάνε ως την Άμφισσα να δουν την Έλενα Παπαρίζου η οποία ως γνωστό έχει γεννηθεί στην Σουηδία, τα εισιτήρια κοστίζουν 18 ευρώ και 15 ευρώ τα φοιτητικά, παιδικά και για ανέργους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










