Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Λούλης, Κοτανίδης, Φωτοπούλου και Πιατάς δείπνησαν στο «Φαγιούμ»

Πάτρα: Λούλης, Κοτανίδης, Φωτοπούλου και...

Οι πρωταγωνιστές του «Περικλή» του Εθνικού μετά το τέλος της παράστασης προτίμησαν το γνωστό στέκι της Άνω πόλης για να φάνε και να χαλαρώσουν

Στο γνωστό ρεστωράν στην Άνω πόλη, κάτω από το Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, το ατμοσφαιρικό «Φαγιούμ» δείπνησαν πολλοί από τους ηθοποιούς της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου «Περικλής» του Σαίξπηρ που δόθηκε στο Αρχαίο Ωδείο το περασμένο Σάββατο 25/8 το βράδυ στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στο πλαίσιο του 31ου Φεστιβάλ Πάτρας-Θεσμός Αρχαίου Δράματος.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς του Εθνικού που βρέθηκαν στον δροσερό κήπο του «Φαγιούμ» και απόλαυσαν τα νόστιμα εδέσματα του ήταν ο Χρήστος Λούλης, η Λυδία Φωτοπούλου, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Γιώργος Κοτανίδης κ.α. οι οποίοι χαλαροί και με καλή διάθεση είχαν πολλά να πουν για την Πάτρα και το θεατρόφιλο κοινό της αλλά και για τα νέα θεατρικά τους σχέδια.

Ο Γιώργος Κοτανίδης όπως ανέφερε στο thebest.gr, τη νέα χειμερινή θεατρική περίοδο θα παίξει και πάλι στο Εθνικό θέατρο στα έργα που ετοιμάζονται τα οποία είναι ο «Ορφέας στον Άδη» του Τένεσι Ουίλιαμς, το «Ζ» του Βασίλη Βασιλικού που είχε κάνει κινηματογραφική ταινία ο Κώστας Γαβράς και η «Οδύσσεια» του Ομήρου που θα σκηνοθετήσει ο σπουδαίος και παγκοσμίως αναγνωρισμένος δημιουργός του πειραματικού θεάτρου Μπομπ Γουίλσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί το «Φαγιούμ», έχει καταφέρει να αποτελέσει αγαπημένο καλλιτεχνικό στέκι ενώ πάντα την καλοκαιρινή περίοδο αναδεικνύεται σε σημείο αιχμής για τους καλλιτέχνες που επισκέπτονται την Πάτρα με θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες τους, αλλά και για το φιλοθεάμον κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight