Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιστορική ήττα για την ΠΑΣΚΕ στην Αχαϊα

Ιστορική ήττα για την ΠΑΣΚΕ στην Αχαϊα

Για πρώτη φορά στα χρονικά

Ιστορική απώλεια για την ΠΑΣΚΕ. Έχασε την αυτοδυναμία στις εκλογές της ΑΔΕΔΥ που έγιναν στην Αχαΐα, για πρώτη φορά από την ίδρυση του νομαρχιακού τμήματος στο νομό.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η ΠΑΣΚΕ έλαβε 94 ψήφους (ποσοστό 45,5%) και 5 έδρες από τις 11 του Δ.Σ. 48 ψήφους (ποσοστό 23,20%) και 3 έδρες έλαβε η ΔΑΚΕ, 28 ψήφους (ποσοστό 13,5%) και 2 έδρες έλαβε η Αγωνιστική Συνδικαλιστική Παρέμβαση, 20 ψήφους (ποσοστό 9,7%) και μία έδρα έλαβε η ΔΑΣ (ΠΑΜΕ), ενώ 16 ψήφους έλαβαν οι «Αριστερές Παρεμβάσεις» και 1 ανένταχτος υποψήφιος, χωρίς να λάβουν έδρα.
Στο νέο Δ.Σ. εκλέγονται οι: Κώστας Πετρόπουλος, Τάσος Βαγγελάτος, Πέτρος Κόρδας, Βάσω Λυμπέρη και Κώστας Γιώτης (από την ΠΑΣΚΕ). Γιώργος Ζάγκος, Κώστας Κουμούσης και Χρήστος Σουγλέρης (από την ΔΑΚΕ). Παναγιώτης Παϊζης και Βασίλης Χατζηλάμπρου (από την Α.Σ.Π.). Σκιαδάς Παναγιώτης (από το ΠΑΜΕ).

Πρώτη ενημέρωση: 23:56, 15/4/2010, Τελευταία ενημέρωση: 06:42, 16/4/2010

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις