Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ληστών της Alpha – Τι λένε οι αυτόπτες – Δείτε βίντεο

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό...

Οι δράστες φορούσαν κράνη και διέφυγαν αρχικά με μηχανή και μετά με άλλο όχημα

13.15 Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας μετά το νέο κρούσμα ληστείας σε χρηματαποστολή, νωρίτερα σήμερα, έξω από την Alpha Βank στην οδό Ακρωτηρίου. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στην Ερμού σύσκεψη των επιτελών της Αστυνομίας για το σχέδιο δράσης των ληστών με τα καλάσνικωφ, οι οποίοι διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Ήδη έχουν στηθεί μπλόκα από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι ληστές άρπαξαν από την χρηματαποστολή περίπου 50.000 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγαν με τη μηχανή.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι ληστές περίμεναν τους ανθρώπου της χρηματαποστολής έξω από την τράπεζα. Όταν κατέβηκαν από το φορτηγάκι οι άνθρωποι της εταιρείας σεκιούριτι, εμφανίστηκαν από το πουθενά οι δράστες κρατώντας καλάσνικωφ.

Οι ληστές, υπό την απειλή των όπλων, ανάγκασαν τον σεκιουριτά να φύγει από το σημείο, έπειτα έσπασαν με βαριοπούλα το κουτί με τα λεφτά, ώστε να μην ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός ασφαλείας με το χρώμα, πήραν τα χρήματα και έγιναν καπνός.

Δείτε το βίντεο:

 

10.54 Ληστεία που θυμίζει σε αρκετά σημεία το χτύπημα στην Εμπορική Τράπεζα στην Αγίας Σοφίας, την Παρασκευή του καρναβαλιού σημειώθηκε πριν από λίγο στο υποκατάστημα της Alpha Bank, στην οδό Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, δύο άτομα που φορούσαν κράνη και με την απειλή όπλων, απείλησαν τη χρηματαποστολή, καταφέροντας να πάρουν και να ανοίξουν με βαριοπούλα το κουτί με τα χρήματα.

Στη συνέχεια διέφυγαν με μηχανή την οποία εγκατέλειψαν και  η οποία έχει βρεθεί, ενώ στη συνέχεια ξέφυγαν με άλλο όχημα.

Δείτε φωτογραφίες του Χρήστου Κοσμά από το σημείο της ληστείας:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις