Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Ξαναχτύπησαν οι διαρρήκτες των σχολείων

Ζάκυνθος: Ξαναχτύπησαν οι διαρρήκτες των σχολείων

Για έβδομη φορά...

Άλλο ένα κρούσμα εισβολής σε σχολείο, το έβδομο από το περασμένο καλοκαίρι, καταγράφηκε στη Ζάκυνθο. Στόχος αυτή τη φορά ήταν το Ειδικό Σχολείο και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για «δουλειά» της ίδιας σπείρας που κλέβει συνήθως ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι δράστες μπήκαν από ένα παράθυρο και άρπαξαν τρεις φορητούς υπολογιστές, ενώ κατέστρεψαν και μια οθόνη. Ο ένας υπολογιστής, που ήταν δωρεά της Πυροσβεστικής, κλάπηκε από το γραφείο της Διευθύντριας του Επαγγελματικού Εργαστηρίου. Οι άλλοι δυο, που είχε προσφέρει κάποιος ιδιώτης στο σχολείο, βρίσκονταν σε μια ντουλάπα και στην αίθουσα των υπολογιστών την οποία οι δράστες άνοιξαν με τα κλειδιά που βρήκαν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν οι ίδιοι που διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο στις 12 Νοεμβρίου το Γυμνάσιο της Λιθακιάς και άρπαξαν έναν προτζέκτορα, ενώ στις 20 Οκτωβρίου είχαν εισβάλλει στο Μουσικό Γυμνάσιο και έκλεψαν έναν υπολογιστή από την της αίθουσα όπου βρίσκονται οι διαδραστικοί πίνακες.

Ανάλογες κλοπές είχαν γίνει κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στο 6ο Δημοτικό, το Λύκειο Κατασταρίου και το 2ο Γυμνάσιο από τα οποία είχα κλαπεί διαδραστικοί πίνακες, ενώ στις 5 Οκτωβρίου είχαν διαρρήξει το κυλικείο του 1ου Γυμνασίου και άρπαξαν… πορτοκαλάδες και νερά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις