Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ρεσιτάλ από τον Τάκη Ζαχαράτο στο πλευρό της Άννας Βίσση - Δείτε βίντεο

Ρεσιτάλ από τον Τάκη Ζαχαράτο στο πλευρό...

Από το Rex

Ούτε η βρογχίτιδα δεν κατάφερε να φρενάρει την Άννα Βίσση, που και την Παρασκευή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του «Rex» μέχρι τις 5:20 το πρωί! Αυτή τη φορά, το «παρών» στο μεγαλύτερο πάρτι της πόλης έδωσαν οι: Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Λιάγκας, Σωτήρης Πολύζος, Χριστίνα Πολίτη, Νίκος Μουρατίδης και Ορθούλα Παπαδάκου!

«Το τραγούδι λέει: «Όσο έχω φωνή»... Φωνή έχω, βρογχίτιδα επίσης. Θα το παλέψουμε σήμερα... Αν ακούσετε καμιά βραχνάδα μην πείτε ότι η Βίσση χάλασε! Σας παρακαλώ πάρα πολύ! Θα πληγωθώ! Θέλω να περάσουμε πολύ όμορφα σήμερα γιατί κόντρα στη βρογχίτιδα και στο χαλάζι απ' έξω έχω πάρα πολλή όρεξη! Δεν ξέρω γιατί... Μου πάει μάλλον η βρογχίτιδα!» είπε η Άννα καλωσορίζοντας τον κόσμο στο «Rex» και συνέχισε λέγοντας: «Είναι και ο Ζαχαράτος εδώ σήμερα! Αν χαλάσω εγώ, θα με κάνει!»

Οι ώρες περνούσαν, η φωνή της Άννας δεν έδειχνε να χαλάει, αλλά ο Τάκης Ζαχαράτος ανέβηκε στη σκηνή και ως Άντζελα Δημητρίου σχολίασε το rockumentary «Όσο έχω φωνή»!

«Γιατί Άννα; Γιατί;» Αυτές οι τρεις λέξεις ήταν αρκετές για να ξεσπάσει ο κόσμος σε γέλια και χειροκροτήματα, ενώ πριν κατέβει τραγούδησε το «Ποια θυσία», το «Οι χωρισμένοι», το «Φωτιά στα Σαββατόβραδα» και το «Δώδεκα» της Άννας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight