Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παρουσιάζουν …πρόστυχη την Αφροδίτη της Μήλου

Παρουσιάζουν …πρόστυχη την Αφροδίτη της Μήλου

Έξαλλος ο Πρόεδρος της Βουλής

Παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου προκάλεσε εξώφυλλο του έγκριτου περιοδικού Focus, που αποκαλεί τους Έλληνες "απατεώνες" και συνοδεύεται από χυδαίο εξώφυλλο με παραποιημένη φωτογραφία της Αφροδίτης της Μήλου.

Ο κ. Πετσάλνικος ζήτησε να δει τον γερμανό πρέσβη για το θέμα και έστειλε επιστολή προς το περιοδικό, αναφέροντας ότι η Ελλάδα αποτελεί σημαντικό πελάτη για την γερμανική βιομηχανία όπλων και άμυνας, ότι η Γερμανία είναι ο βασικός εξαγωγέας στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου και ότι και η Γερμανία έχει λάβει πληθώρα κονδυλίων απο την Ε.Ε. για την ενσωμάτωση του πρώην ανατολικού τμήματος.

Για δημοσιεύματα ανάξια σχολιασμού έκανε νωρίτερα λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ερωτηθείς από δημοσιογράφους.

Κεντρικός τίτλος στο εξώφυλλο είναι "απατεώνες στην Ευρω - οικογένεια", ενώ η φωτογραφία που το κοσμεί είναι μία παραποιημένη εικόνα της Αφροδίτης της Μήλου να προβαίνει σε άσεμνη χειρονομία.

Το ερώτημα που θέτει το δημοσίευμα είναι αν η Ελλάδα "τρώει" τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων. Οι συντάκτες επισημαίνουν τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η κρίση στην Ελλάδα στην ευρωστία του ευρώ και στη γερμανική οικονομία, ενώ αναφέρουν ότι οι Έλληνες είναι εξίσου σοκαρισμένοι με τους Γερμανούς, για το τί πραγματικά συμβαίνει στο ταμείο της χώρας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εμφάνισαν …αγγείο με Έλληνα που συνουσιάζεται με Τούρκο

Λάβρος ο Πάγκαλος κατά της Γερμανίας

Αύριο συνάντηση με τον Γερμανό πρέσβη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις