Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σοκ! Είχε κάνει και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας στα κρατητήρια η 32χρονη μητέρα

Πάτρα: Σοκ! Είχε κάνει και δεύτερη απόπε...

Το μεσημέρι έγινε η κηδεία της 32χρονης που αφήνει πίσω της ένα κοριτσάκι 10 μηνών

14:36 Σήμερα στη μία το μεσημέρι έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας στον ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στην παραλία Πατρών. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της ένα κοριτσάκι 10 μηνών.

Η 32χρονη που συνελήφθη επειδή έκλεψε δυο μπλούζες από κατάστημα της Αγίου Νικολάου και έδωσε τέλος στη ζωή της μέσα στα κρατητήρια της ασφάλειας σφίγγοντας μια κουβέρτα γύρω από το λαιμό της, είχε επιχειρήσει λίγο πριν να βάλει τέλος στη ζωή της με αιχμηρό αντικείμενο. Η αποκάλυψη που προήλθε από την ιατροδικαστική εξέταση σοκάρει.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής της Πάτρας Ανδρέας Γκότσης με βάση τα ευρήματα της νεκροτομής, εκτός από τα τραύματα το λαιμό της από τη θηλιά, από την οποία και επήλθε ο θάνατος της 32χρονης, φέρει και αβαθή τραύματα στους δύο καρπούς παράλληλα, τα οποία είναι επιπόλαια. Πρόκειται για τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στο ίδιο σημείο υπάρχουν και παλαιότερα τραύματα. Σε ότι αφορά τη χρονική στιγμή κατά την οποία επήλθαν αυτά τα τραύματα, ανέφερε πως αυτά έγιναν προφανώς λίγο πριν περάσει τη θηλιά στο λαιμό της καθώς είναι πρόσφατα.

Για την επιβεβαίωση της χρήσης ναρκωτικών από τη νεαρή γυναίκα, η οποία ήταν μητέρα ενός βρέφους, αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας προκειμένου να διαπιστωθεί για ποιο λόγο δεν έγινε αντιληπτή νωρίτερα η πράξη της αυτοχειρίας στο κελί των κρατητηρίων, ενώ σε διαθεσιμότητα έχουν τεθεί ήδη τόσο ο αξιωματικός υπηρεσίας όσο και ο φύλακας.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΤΡΑ: Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η ιστορία της 32χρονης που αυτοκτόνησε για δύο μπλούζες

ΠΑΤΡΑ: Ξεκινά έρευνα για την αυτοκτονία της 32χρονης στα κρατητήρια

Πάτρα: Αυτοκτόνησε 32χρονη μέσα στα κρατητήρια - Πνίγηκε με τα σεντόνια της!!!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις