Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κοσμικό γεγονός η δεξίωση για την ονομαστική εορτή του Στάθη Σερέτη

Κοσμικό γεγονός η δεξίωση για την ονομασ...

Χθες βράδυ στον κήπο του σπιτιού του

Σε μεγάλο κοσμικό γεγονός για την Πάτρα εξελίχθηκε η δεξίωση που παρέθεσε χθες βράδυ στον κήπο του σπιτιού του στο Ψαροφαϊ ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Στάθης Αθανασόπουλος – Σερέτης, με αφορμή, αύριο, την ονομαστική του εορτή. Ο Στάθης Σερέτης μαζί με την σύζυγο του Ζωή και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο και Νινέττα υποδέχθηκαν πάνω από 80 προσκεκλημένους, προερχομένους από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, των μέσων ενημέρωσης και της Επιστήμης.

Ο οικοδεσπότης, στις συζητήσεις του, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η χώρα θα ξεπεράσει την δύσκολη ατραπό και θα ξαναμπεί σε τροχιά ανάκαμψης.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήσαν οι βουλευτές Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος και Μαρία Κυριακοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, ο πρώην Υφυπουργός Γρηγόρης Σολωμός με τη σύζυγο του Μόνικα, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, οι πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι Βίκυ Τσιμάρα, Γιάννης Κόττας, Θρασύβουλος Μαυρομμάτης και Κατερίνα Σολωμού (με τον σύζυγο της Γιώργο Πατριαρχέα), ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Ξυπολιάς, ο πρώην Αντιδήμαρχος Ηρακλής Παπαδόπουλος κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight