Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πραγματοπoιήθηκε χθες η πρεμιέρα της παράστασης «Χωρίς Στεφάνι» του Αλ. Παπαδιαμάντη

Πραγματοπoιήθηκε χθες η πρεμιέρα της παρ...

Δείτε τα στιγμιότυπα

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η πρεμιέρα της παράστασης «Χωρίς Στεφάνι» του Αλ. Παπαδιαμάντη, εχθές 9 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» από το Θεατρικό θίασο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο, οι 13 δάσκαλοι του θιάσου ερμήνευσαν ρόλους παπαδιαμαντικούς, γεμάτους από ελληνική ψυχή, με χιούμορ, συγκίνηση και πληρότητα. Είναι η πρώτη απόπειρα του θιάσου σε ένα απαιτητικό έργο που αποτελεί σύνθεση και θεατρική διασκευή τεσσάρων διηγημάτων του μέγιστου πεζογράφου μας υπό τη σκηνοθεσία της Ευανθίας Στιβανάκη: «Χαλασοχώρηδες», «Γυνή Πλέουσα», «Ο Πανδρολόγος», «Χωρίς Στεφάνι». Ενσωματώνονται επίσης αποσπάσματα από τα διηγήματα «Αποσώστρα», «Δασκαλομάνα», «Συχαρίκια», «Έρως-Θέρος».

Ο θίασος, παρότι για πρώτη φορά ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι, χάρισε στο κοινό μια άρτια παράσταση που γέννησε πλήθος συναισθημάτων, στιγμές ξεκαρδιστικές, τραγικές, λυπημένες και χαρούμενες, ανασύροντας από το παρελθόν μνήμες της παιδικής μας ηλικίας, κομμάτια του εαυτού μας και της ελληνικότητάς μας. Έτσι δίκαια κέρδισαν το παρατεταμένο χειροκρότημα από ενθουσιασμό του κοινού.

Η παράσταση θα δοθεί επίσης σήμερα και αύριο στις 21.30.

Εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του θεάτρου: τηλ.: 2610/273613.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View