Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διάγγελμα Παπανδρέου αύριο- Ανασχηματισμός με εξωκοινοβουλευτικούς!

Διάγγελμα Παπανδρέου αύριο- Ανασχηματισμ...

Το αμέσως επόμενο διάστημα ενδέχεται να υπάρξει και νέα συνάντηση κορυφής μεταξύ Παπανδρέου και Σαμαρά

Ο Γιώργος  Παπανδρέου προγραμματίζει να απευθύνει αύριο το πρωί διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό, όπως αποκαλύπτει το real.gr. «Δεν κρυβόμαστε, αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Έχω τονίσει ότι θα αξιοποιήσουμε χωρίς κομματικούς περιορισμούς πρόσωπα σε καίριους τομείς αλλά με στόχο και προοπτική».

Η κίνηση αυτή του Γιώργου Παπανδρέου δείχνει πλέον ότι ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών.

Όπως αποκάλυψε το Real.gr το αμέσως επόμενο διάστημα ενδέχεται να υπάρξει και νέα συνάντηση κορυφής μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά μετά την κατάθεση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή. Το γεγονός αυτό άφησε ανοιχτό ο πρωθυπουργός κατά την εισήγηση του στο υπουργικό συμβούλιο επαναλαμβάνοντας την πρόθεση του να υπάρξει εθνική συνεννόηση.

Από την κατάθεση του σχεδίου ως την ψήφισή του θα υπάρξει πρόσκληση διαλόγου και συνεργασίας στις δυνάμεις που έχουν την βούληση, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διαδικασίας διαλόγου υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ανέφερε ότι εφόσον υπάρχει συμφωνία με τον κ. Σαμαρά στους στόχους, τότε από τη μεριά του δεν υπάρχει κανένα ταμπού για εξεύρεση τρόπων επίτευξης των στόχων.

«Γραμμή-γραμμή να συνδιαμορφώσουμε το τελικό σχέδιο με ρεαλιστικούς στόχους» είπε ο κ. Παπανδρέου επαναλαμβάνοντας ότι η πόρτα του είναι ανοιχτή για συνεργασία.
Πληροφορίες προβλέπουν ότι το Μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί στις 28 Ιουνίου, αν και ορισμένες πηγές επιμένουν ότι η ψήφισή του μπορεί να μεταφερθεί στις αρχές Ιουλίου.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις