Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γρ. Αλεξόπουλος: Μετέτρεψαν το προαύλιο του 12ου Γυμνασίου σε «άντρο» του ΚΚΕ

Γρ. Αλεξόπουλος: Μετέτρεψαν το προαύλιο ...

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλου επισημαίνεται: "Οι εικόνες που επισυνάπτονται, είναι τραβηγμένες το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου. Στον προαύλιο χώρο του 12ου Γυμνασίου της Πάτρας, κυριαρχούν οι κόκκινες σημαίες του ΚΚΕ, κρεμασμένες στα κάγκελα, ενώ σε ένα τεράστιο πανό αναγράφεται «Ζήτω το ΚΚΕ».

Μετά τις αφίσες και τις κομματικές ανακοινώσεις στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, η δημοτική αρχή της Πάτρας, ανοίγει τώρα και τις πόρτες των σχολείων της πόλης (για τα οποία έχει την ευθύνη) στον κομματικό της εντολέα, το ΚΚΕ, προκειμένου να κάνει την προπαγάνδα του μέσα σε ένα σχολικό χώρο" Η εικόνα είναι τουλάχιστον εξοργιστική και αποτυπώνει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η δημοτική αρχή της Πάτρας δεν είναι απλώς φερέφωνο του ΚΚΕ με στόχο τη χρήση του Δήμου Πατρέων ως εφαλτήριο για τη διεύρυνσή της εκλογικής του πελατείας, αλλά και επικίνδυνη καθώς μετατρέπει στοχευμένα τους χώρους των σχολείων της Πάτρας, που θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται μόνο από μαθητές, σε κομματικό της «φέουδο».

Οι εικόνες αυτές αποτελούν ντροπή για την πόλη της Πάτρας.

Καλούμε τη δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη να απαντήσει άμεσα ποιος έδωσε την άδεια να μετατραπεί το προαύλιο του 12ου Γυμνασίου σε «κατάστημα» του ΚΚΕ, πώς εκλαμβάνει τον σεβασμό προς την εκπαίδευση πώς αντιλαμβάνεται το σεβασμό προς την πόλη και τους ανθρώπους της.

Η αυθαιρεσία και η υπεροψία με την οποία δημοτική αρχή του κ. Πελετίδη μεταχειρίζεται την πόλη που την εμπιστεύθηκε, αρχίζει πλέον να γίνεται επικίνδυνη".

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις