Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 2 Μαΐου στην Ελλάδα "Ο Αξιαγάπητος Κύριος Τροχίδης"

Έρχεται 2 Μαΐου στην Ελλάδα "Ο Αξια...

Αναμένεται να δούμε την ταινία & στην Πάτρα

Από τον δημιουργό του πολυαγαπημένου και πολυδιαβασμένου “Μικρού Νικόλα”, Ζαν-Ζακ Σεμπέ, έρχεται μία υπέροχη ιστορία για τη φιλία, την αγάπη, και τις διάφορες… εκδοχές της αλήθειας, σε μια “αξιαγάπητη” ταινία που αναμένεται να απολαύσει όλη η οικογένεια! Ο λόγος για το φιλμ με τίτλο «Ο Αξιαγάπητος Κύριος Τροχίδης - Raoul Taburin a un Secret» που θα κυκλοφορήσει στους Ελληνικούς κινηματογράφους στις 2 Μαΐου 2019 σε διανομή από την Rosebud.21 και την Seven Films.

Αν χρειάζεσαι κάτι που έχει να κάνει με ποδήλατο, τότε ένας είναι ο άνθρωπός σου: ο Ραούλ Τροχίδης!  Είναι ο επίσημος μηχανικός ποδηλάτων του Σαν Σερόν, ενός πανέμορφου μικρού χωριού στη νότια Γαλλία, οι κάτοικοι του οποίου τον θαυμάζουν ως τον απόλυτο… ήρωα-ποδηλάτη.

Όμως, ο Ραούλ έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό: ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες! Όταν, όμως, πιάνει φιλίες με έναν φωτογράφο, ο οποίος θέλει να τον φωτογραφίσει εν δράσει, να τρέχει δηλαδή καβάλα στο ποδήλατο, ο Ραούλ τα βρίσκει σκούρα. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την φωτογράφιση, αλλά η στιγμή της αλήθειας έχει φτάσει και τελικά δεν είναι ο μόνος που κρύβει μυστικά…

Σκηνοθεσία:  Πιερ Γκοντό
Σενάριο: Γκιγιόμ Λοράν
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μπενουά Πελβόρντε, Σουζάν Κλεμάν, Εντουάρντ Μπάερ.
Διάρκεια: 89 λεπτά.

Σε συνέντευξη του ο συγγραφέας Ζαν-Ζακ Σεμπέ ανέφερε πως «δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσε ποτέ το σινεμά να ενδιαφερθεί για την δουλειά μου! Όχι ότι δεν ενθουσιάστηκα όταν δέχθηκα την πρόταση - απλώς μέχρι τότε δεν μου φαινόταν προφανές. Λατρεύω να λέω και να μου λένε ιστορίες. Περνάω τον χρόνο μου με αυτές εδώ και πάρα πολύ καιρό και είναι μεγάλη συγκίνηση να τις βλέπω να συνεχίζουν τη ζωή τους».

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν είδατε την ταινία για πρώτη φορά, είπε πως «καμάρωνα σαν το παγώνι! Διασκέδασα πολύ βλέποντας τους χαρακτήρες που δημιούργησα και τα σκίτσα που έφτιαξα να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μου. Έμεινα έκπληκτος όταν διαπίστωσα το πόση προσοχή είχαν δώσει στο έργο μου και συγκινήθηκα βαθιά: η ιστορία του Ραούλ είναι λίγο πολύ και η δική μου ιστορία».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture