Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άνοιξε το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!»

Άνοιξε το εκλογικό κέντρο της παράταξης ...

Γρ. Αλεξόπουλος: «Είμαστε εδώ για όλους τους Πατρινούς»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της παράταξης "Πρωτεύουσα ξανά!" του Γρηγόρη Αλεξόπουλου αναφέρονται τα εξής: "Ξεκίνησε από χθες το απόγευμα η λειτουργία του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου και μέχρι τις εκλογές θα λειτουργεί ως τόπος συνάντησης φίλων, υποστηρικτών, πολιτών που θέλουν να ενημερωθούν για την παράταξη, τις θέσεις και τις προτάσεις της, ως σημείο διαβούλευσης και ανταλλαγής απόψεων με τους Πατρινούς.

Η παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά!» θέλει τους πολίτες ενημερωμένους και συμμέτοχους στη διαδικασία εξόδου της Πάτρας από τη στασιμότητα, καθώς οι πολίτες πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές στον τόπο τους.

 

 

«Καλώ τους πολίτες της Πάτρας να έρθουν να τα πούμε από κοντά, να μοιραστούν μαζί μας τις αγωνίες τους και να μας κάνουν κοινωνούς των προσδοκιών τους για το αύριο. Τους καλώ να ρωτήσουν, να μάθουν, να προτείνουν και να είναι βέβαιοι ότι από εμάς θα εισακουστούν πριν αλλά και –κυρίως- μετά τις εκλογές, από όπου και αν προέρχονται, όποιες και αν είναι οι πολιτικές τους πεποιθήσεις. Εμείς είμαστε εδώ για την Πάτρα. Είμαστε εδώ για όλους τους Πατρινούς» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος τονίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να  φτάσουν ενημερωμένοι στις κάλπες, δίχως τη σύγχυση που γεννά η παραπληροφόρηση (στοχευμένη ή μη), με απαντημένα τα ερωτηματικά τους, με γνώση της κρισιμότητας της περιόδου για την πορεία της Πάτρας."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις