Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο οίκος Roberto Cavalli έκλεισε τα καταστήματα του στην Αμερική

Ο οίκος Roberto Cavalli έκλεισε τα κατασ...

Mετά τις φήμες για πτώχευση

Όλα τα καταστήματα του στην Αμερική έκλεισε ο οίκος Roberto Cavalli, αφού ανακοίνωσε πως προσπαθούσε να βρει έναν επενδυτή έτσι ώστε να αποτρέψει την πτώχευση. Το brand  ανακοίνωσε την Παρασκευή 29 Μαρτίου πως έχει σκοπό να καταθέσει ένα πλάνο στο δικαστήριο έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί η επιχείρηση, ενώ αναζητούσε νέα επένδυση.

Ο Cavalli διατηρεί το 10% της εταιρίας...

 

Η ιταλική εταιρία ιδιωτικών μετοχών Clessidra κατέχει το 90% της εταιρίας από το 2015, αλλά οι New York Times αναφέρουν πως προσπαθούν να χωριστούν από το brand όσο πέφτουν οι πωλήσεις.

Ανακοινώθηκε ότι το όνομα της θυγατρικής εταιρίας του brand στη Βόρεια Αμερική θα ρευστοποιηθεί σύμφωνα με το κεφάλαιο 7 του κώδικα πτώχευσης των Ηνωμένων Πολιτειών μέχρι τις 4 Απριλίου στο πλαίσιο των σχεδίων αναδιάρθρωσης. Πολλά διοικητικά μέλη του brand παραιτήθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του US CEO Salvatore Tramuto.Ένας εκπρόσωπος του brand δήλωσε πως οι συζητήσεις συνεχίζονται για το μέλλον της εταιρίας, ενώ λίγες ώρες μετά τις αρχικές ειδήσεις, οι υπάλληλοι των αμερικάνικων καταστημάτων στάλθηκαν σπίτι χωρίς προειδοποίηση.

Ο πιο πρόσφατος creative director του οίκου Cavalli, Paul Surridge, έφυγε την περασμένη εβδομάδα μετά από δύο χρόνια στον οίκο. "Έχω σκεφτεί πολύ προσεκτικά αυτή την απόφαση και έφτασα στο συμπέρασμα πως η αποστολή για την οποία υπέγραψα έχει αλλάξει και μπαίνει σε μία νέα πορεία με μία νέα οπτική," έγραφε η επίσημη δήλωσή του. "Τώρα θα ήθελα να επικεντρωθώ σε projects που άφησα στην άκρη για να πετύχω τους κοινούς μας στόχους με τη Roberto Cavalli Group".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις