Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Διονύσης Σιμόπουλος συζητά για την Πάτρα και την πρωτοβουλία του "σπιράλ" με τον Πέτρο Ψωμά

Ο Διονύσης Σιμόπουλος συζητά για την Πάτ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

"Με θετικά και υποστηρικτικά λόγια για την υποψηφιότητα του Πέτρου Ψωμά και την προσπάθεια που καταβάλει μαζί με όλα τα μέλη του “σπιράλ” για την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Πάτρας και την ανάπτυξή της, εκφράζεται ο φυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου Διονύσης Π. Σιμόπουλος, ο οποίος –όπως είναι γνωστό– έχει μεγαλώσει στην Αχαϊκή πρωτεύουσα", αναφέρειη ανακοίνωση του συνδυασμού η οποία συνεχίζει ως εξής:

"«Η Πάτρα με πληγώνει με την κατάσταση που υφίσταται τα τελευταία χρόνια» τονίζει, στη σύντομη κουβέντα με τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής του “σπιράλ” Π. Ψωμά, εξηγώντας ότι «λείπει εκείνη η ευαισθησία προς το παρελθόν. Και το αποτέλεσμα με πληγώνει».

Αναφερόμενος στις αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια, στο παρόν, αλλά κυρίως στο μέλλον «της πόλης της καρδιάς μας», ο κ. Σιμόπουλος υπογραμμίζει ότι «η Πάτρα χρειάζεται τους νέους της, τους δραστήριους, τους κοινωνικά ευαίσθητους και αυτούς που θέλουν να προσφέρουν στην Πάτρα, όπως ο Πέτρος Ψωμάς και τα άτομα που στελεχώνουν το “σπιράλ”». Τον συγχαίρει για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και εύχεται κλείνοντας τη συζήτηση: «Νέοι σαν κι εσένα, που έχεις αποδείξει ότι πραγματικά αγαπάς την πόλη μας, θα ήθελα να δραστηριοποιηθούν περισσότερο»".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις