Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία! Ο γιος της κρατά αγκαλιά τη νεογέννητη αδελφή του

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε την πιο γλυκιά ...

Τι είπε η παρουσιάστρια για τα γενέθλια της κόρης της

Τα γενέθλιά της έχει η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου, η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου που ήρθε στη ζωή σαν σήμερα πριν τέσσερα χρόνια. Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία στο Instagram, μέσα από τον μαιευτήριο στην οποία απεικονίζεται ο γιος της Άγγελος, που τότε ήταν μόλις 12 ετών, να κρατά στην αγκαλιά του την νεογέννητη αδερφή του.

«29/3/2015 Μαρινούλα μου ήρθες βράδυ και πλημμύρισες τις καρδιές μας με χαρά και ατέλειωτη αγάπη   Ο αδερφός σου ήταν εκεί για να είναι ο πρώτος που θα σε πάρει αγκαλιά. Χρόνια πολλά μωρό μου» έγραψε η παρουσιάστρια.

Πώς ο γιος της Άγγελος την είχε συγκινήσει στη γέννηση της μικρής Μαρίνας, περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Όταν παιδιά ήταν να γεννήσω μου λέει ο γιος μου, που ήταν δώδεκα χρονών… «Μαμά δεν νομίζω να γεννήσεις και να μην είμαι εγώ εκεί μαμά μου;» και του έλεγα τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να είναι εκεί που γεννάνε οι μαμάδες, δεν κάνει… Αλλά εσύ που είσαι μεγάλο παιδάκι, σου υπόσχομαι να έρθεις αλλά όχι με τις φόρμες σου και ντύθηκε γαμπρός όταν ήρθε. Και δεν ήξερα μόλις τον είδα, γιατί έκλαιγα περισσότερο… για την κόρη μου που γέννησα ή για τον γιο μου που τον είδα και μου φάνηκε άντρας»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight