Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Υποψήφια με τον Δημ. Καλογερόπουλο η Δήμητρα Κιτσάκη

Αιγιάλεια: Υποψήφια με τον Δημ. Καλογερό...

Τι αναφέρει σε δήλωσή της

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημήτρη Καλογερόπουλου στο Δήμο της Αιγιάλειας, θα είναι η Δήμητρα Κιτσάκη. Όπως αναφέρει σε δήλωσή της:

«Εργάζομαι ως  προϊσταμένη στο super market  ΚΡΟΝΟΣ  στη γενέτειρα μου στις Καμάρες, όπου και κατοικώ σήμερα.

Είμαι παντρεμένη με τον Τάκη Καραγκούνια και έχουμε μια κόρη.

Ο Δήμος Αιγιαλείας είναι ένας πανέμορφος Δήμος, ένα ακατέργαστο διαμάντι που αναμένει τους κατάλληλους ανθρώπους για να του δώσουν  λάμψη .

Χρειάζεται ανθρώπους με όραμα  και καινοτόμες αναπτυξιακές ιδέες  για λύσεις στα προβλήματά του. Αγάπη και ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας.

Έμπειρους στην τοπική αυτοδιοίκηση με αποτελέσματα και επιτυχίες στην πορεία τους. Χρειάζεται τον πλέον Ικανό, το Δημήτρη Καλογερόπουλο. Το δήμαρχο που θα φέρει την ακμή  στην Αιγιάλεια μας!

Δεν  είναι καιρός για πειράματα. Δεν είναι καιρός για παχιά λόγια   "θα" και  "θα"....Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλα λάθη.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είναι αυτός που ποτέ δεν λέει ΕΓΩ..λέει πάντα "ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"...για μια καλύτερη κοινωνία παρών στις εξελίξεις με σίγουρες λύσεις για  το μέλλον του τόπου μας. Για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Ζούμε καθημερινά  τον παλμό της τοπικής κοινωνίας μας και ακούω χρόνια τώρα τις τους προβληματισμούς και τα παράπονα των συμπολιτών μας για τα καθημερινά προβλήματα. Ως  ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας μας πονάω πραγματικά να βλέπω να παραπαίει και να είναι παραγκωνισμένη η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια. Το  Δημήτρη Καλογερόπουλο τον εμπιστεύομαι γιατί είναι ο άνθρωπος των έργων και με έχει πείσει  ότι για όλες τις περιοχές της Αιγιάλειας  θα καταφέρει να δημιουργήσει την  απαραίτητη ανάπτυξη.

Τον ευχαριστώ πολύ  για την τιμή που μου κάνει ο αυριανός δήμαρχος Αιγιαλείας να συμμετάσχω στο πλευρό του στην προσπάθεια αυτή.

Είμαι ρεαλίστρια ,αγωνίστρια και άτομο με  σταθερές απόψεις και ιδέες για  τον τόπο μου, με ευαισθησία για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό  και τις υποδομές που εγκαταλείφθηκαν.

Ζητώ τη στήριξή σας για  να είμαι η φωνή σας στην προσπάθεια ανάκαμψης της τοπικής κοινωνίας μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ  ΚΥΤΤΑΡΟ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις