Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιδημία αυτοκτονιών...Τέσσερις σε τρεις ημέρες στη Δυτική Ελλάδα, άλλες τέσσερις στη χώρα και δυο φόνοι

Επιδημία αυτοκτονιών...Τέσσερις σε τρεις...

Αλλεπάλληλα είναι τα κρούσματα αυτοκτονιών συνανθρώπων μας

Συγκλονισμένη είναι η χώρα τα τελευταία 24ωρα μετά τις αλλεπάλληλες ειδήσεις για συνανθρώπους μας, οι οποίοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους. Μόνο στη Δυτική Ελλάδα, καταγράφηκαν σε τρεις ημέρες τέσσερις περιπτώσεις αυτοκτονιών.

Το βράδυ της Τρίτης στην Πάτρα μια 52χρονη, όπως όλα δείχνουν, έβαλε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου από πολυκατοικία στη διασταύρωση των οδών Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου και Ναυρίνου της Πάτρας. Η γυναίκα είχε χάσει πρόσφατα τους γονείς της και συνήθιζε κάθε απόγευμα να πηγαίνει στο διαμέρισμα ηλικιωμένων θείων της για να τους φροντίζει.

Πάτρα: Νεκρή η 52χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας -ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ξαφνικά και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε από το μπαλκόνι στο κενό. Η γυναίκα δεν άφησε κάποιο σημείωμα πίσω της, αλλά δεν βρέθηκαν και ενδείξεις δυστυχήματος και έτσι εικάζεται πως πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν ακριβώς οι συνθήκες αυτής της τραγωδίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ένας 30χρονος άνδρας, βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στην Ηλεία. Ο 30χρονος ήταν αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με πηγές πριν από περίπου έξι χρόνια ο 30χρονος είχε χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δύο αγαπημένα του πρόσωπα.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του που είδαν τον άτυχο 30χρονο το πρωί της Τετάρτης, λίγη ώρα δηλαδή πριν βάλει τέλος στη ζωή του, αναφέρουν πως ήταν πρόσχαρος και δεν έμοιαζε να τον απασχολούσε κάτι.

Ηλεία: Κρεμασμένος βρέθηκε 30χρονος που υπηρετούσε στην 117 Πτέρυγα Μάχης

Το μεσημέρι της Πέμπτης στο Αγρίνιο, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 55χρονος άνδρας με αυτοσχέδιο βρόγχο στο ισόγειο του παλιού αρχοντικού που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χρύσανθου Αιτωλού και Μακρή, από γυναίκα που διέρχονταν από το σημείο. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και ισχυρή δύναμη της έσπευσε στο σημείο.

Τον άνδρα αναζητούσαν από το πρωί της ίδιας ημέρας οι οικείου του.

Αγρίνιο: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε εγκαταλελειμμένο σπίτι

Το απόγευμα της Πέμπτης ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε εξ’ επαφής στο θώρακα και τραυματίστηκε θανάσιμα, στο Ζευγαράκι Μακρυνείας. Πρόκειται για γνωστό επαγγελματία του χωριού, περίπου 60 ετών. Την προανάκριση ενεργεί το Α.Τ. Αιτωλικού σε συνεργασία με το Α.Τ. Γαβαλούς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Και δεύτερη αυτοκτονία στην Αιτωλοακαρνανία μέσα σε λίγες ώρες- Άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στον θώρακα

Τη σκότωσε και αυτοκτόνησε

Νέα τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Ελληνικό, όταν 87χρονος πτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι τσακώθηκε μέσα στο διαμέρισμά του και ο 87χρονος πυροβόλησε την βουλγαρικής καταγωγής σύζυγό του. Η 50χρονη γυναίκα, τραυματισμένη, βγήκε στο δρόμο για βοήθεια, ωστόσο έχασε τις αισθήσεις της από την αιμορραγία. Ο απόστρατος Αντιπτέραρχος την ακολούθησε έξω από το σπίτι και όταν την είδε πεσμένη στο δρόμο, αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο πιστόλι.

Οι δυο τους μεταφέρθηκαν εγκαίρως στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας βαριά τραυματισμένοι, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν τελικά να τους κρατήσουν στη ζωή και να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο

Βαριά σκιά έχει αφήσει η τραγωδία στον Νέο Κόσμο, με την μητέρα που πέταξε την 4χρονη κόρη της από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, την περασμένη Τρίτη. Όπως φαίνεται η 46χρονη μητέρα είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού με σύρτη για να μην μπορεί ο σύζυγός της να μπει μέσα και βγήκε στο μπαλκόνι. Πρώτα θα έριχνε το παιδί και μετά θα έπεφτε εκείνη από τον 5ο όροφο.

Έκλαιγε και φώναζε "Θέλω τον μπαμπά μου" το κοριτσάκι πριν το πετάξει από τον πέμπτο όροφο η μητέρα του

Η μητέρα βλέποντας το παιδί να πέφτει πάνω στα δέντρα αποφάσισε να αλλάξει τη φορά του κορμιού της κι έτσι έπεσε πιο αριστερά με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στα κάγκελα και να πέσει κατευθείαν στο οδόστρωμα ώστε να είναι ακαριαίος ο θάνατος. Το παιδί έζησε 40 λεπτά περισσότερα από τη μητέρα. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι τόσο ο σύζυγος της γυναίκας όσο και ο αδερφός της που έπαθε ισχυρό νευρικό κλονισμό μόλις ενημερώθηκε το γεγονός.

Διπλή αυτοκτονία στην Κρήτη

Δύο άνθρωποι που έδωσαν τέλος στη ζωή τους με διαφορά λίγων ωρών, έχουν σπείρει τη θλίψη στην Κρήτη. Το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 17 χρονο παιδί που πήγαινε στο Λύκειο, χρησιμοποίησε καραμπίνα για βάλει τέλος στη ζωή του, επειδή όπως έγραψε σε ένα φύλλο χαρτιού, ήταν ερωτικά απογοητευμένος.

Πιο μακριά, στα Μάλια, ένας άνθρωπος 48 χρονών, για το οποίο ορισμένοι είπαν ότι αντιμετώπιζε ασφυκτικά οικονομικά προβλήματα επιχείρησε να αυτοκτονήσει στήνοντας μία κρεμάλα. Όταν δεν τα κατάφερε πήρε ένα μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις