Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Τομ Φορντ νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών της Αμερικής;

O Τομ Φορντ νέος πρόεδρος του Συμβουλίου...

Θα διαδεχθεί τη Diane von Furstenberg

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Tom Ford φέρεται να είναι ο επικρατέστερος νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA).

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (Council of Fashion Designers of America) συνέρχεται την ερχόμενη Τρίτη για να αποφασίσει εάν ο Tom Ford (Τομ Φορντ) θα διαδεχθεί τη Diane von Furstenberg (Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ) στην προεδρία του οργανισμού, αναφέρει το WWD, επικαλούμενο ενημερωμένες για το θέμα πηγές.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχόλια από το CFDA.

Η γεννημένη στις Βρυξέλλες σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg, η οποία είναι γνωστή για την επινόηση του wrap dress (κρουαζέ φόρεμα) τη δεκαετία του '70, ανέλαβε τα ηνία του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής πριν από 13 χρόνια, αμέσως μετά τη βράβευσή της για το συνολικό έργο της από τον οργανισμό.

Συνεργάζεται με τον διευθύνοντα σύμβουλο Στίβεν Κολμπ για την επίβλεψη πρότζεκτ όπως το CFDA / Vogue Fashion Fund, το οποίο στηρίζει αναδυόμενους σχεδιαστές μόδας με το ποσό των 400.000 δολαρίων και το Incubator Fashion CFBDA, το οποίο παρέχει χώρους για ατελιέ, επιχειρηματική καθοδήγηση, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ευκαιρίες δικτύωσης σε ταλέντα της μόδας. Η θητεία της ως προέδρου έχει αναγνωριστεί για την επέκταση των δραστηριοτήτων και της επιρροής του οργανισμού.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight