Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μυρσίνη Λοΐζου: Σκατοψυχιά όσοι μας κρίνουν

Μυρσίνη Λοΐζου: Σκατοψυχιά όσοι μας κρίνουν

Τι απαντά η κόρη του Μάνου Λοΐζου για την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Της Μυρσίνης Λοΐζου, μοναχοκόρης του συνθέτη Μάνου Λοΐζου και της συγγραφέως Μάρως Λήμνου. Αιτία μια παλιότερη ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τον Κουφοντίνα, η οποία ώθησε ακόμη και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εκδώσει ανακοίνωση.

Η Μυρσίνη Λοΐζου, στις 25 Απριλίου του 2015 φέρεται να σχολιάζει δηλώσεις του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Γιάννη Πανούση στο Twitter, λέγοντας πως «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση».

Η υποψηφία ευρωβουλευτής απάντησε στους επικριτές της, αρχικά με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο facebook, έκανε λόγο ανέφερε τα εξής:

«Λυπάμαι που η πολιτική αντιπαράθεση για τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ξεκίνησε με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από ένα ζήτημα μικροπολιτικής.

Σε κάθε περίπτωση, η ψευδαίσθηση της προφορικότητας των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης με οδήγησε πριν αρκετά χρόνια σε ένα γλωσσικό ατόπημα στο Twitter.

Φαίνεται ότι ενώ κάποιοι ήταν εξαιρετικά πρόθυμοι να συγκρατήσουν το λάθος μου, απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη που είχα εκφράσει ήδη από τότε.

Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».

«Σκατοψυχιά όσοι μας κρίνουν»

Η Μυρσίνη Λοΐζου, επανήλθε με δηλώσεις της στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, λέγοντας τα εξής:

«Οικογενειοκρατία δεν υπάρχει. Ούτε στην περίπτωση του Πλουμπίδη ούτε στη δικιά μου. Βέβαια, το βαρύ επώνυμο έπαιξε ρόλο στην επιλογή μου. Από την άλλη, είναι και χαρά μου. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι αρνητικό. Δεν μ΄απασχολούν, δηλαδή. Εδώ, ο καθένας έχει μια άποψη για το πως όλοι εμείς οι γόνοι θα έπρεπε να φερόμαστε. Τι να ψηφίζουμε, τι δουλειά να κάνουμε... Συγνώμη που θα το πω αλλά δείχνει μεγάλη σκατοψυχιά όλο αυτό, τελικά. Είναι κακοί άνθρωποι, δεν ξέρω...", είπε στον News 24/7 στους 88,6 η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου.

"Πιο πολύ κοντά είμαι στον πολιτισμό. Και στα πνευματικά δικαιώματα... Μνημονιακό κόμμα έπρεπε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναγκαστικά. Έπρεπε κάπως να συνεχιστεί και να βγούμε απ΄αυτό. Και βγήκαμε, νομίζω. Το ΠΑΣΟΚ ήτανε διαφορετικό και δεν είχε και κοινωνικό πρόσωπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει κοινωνικό πρόσωπο. Υπάρχουνε πολλές παροχές στην κοινωνική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ... Μ΄ενδιαφέρει το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντροαριστερά. Πιστεύω ότι η συγκατοίκησή του με τους ΑΝΕΛ ήταν ιδιόμορφη συγκατοίκηση. Λίγο ανορθόδοξη. Νομίζω, τέλειωσε αυτή η περίοδος...Θα προσπαθήσω να κάνω κανονικό προεκλογικό αγώνα. Δεν με φοβίζει το τοξικό προεκλογικό κλίμα γιατί ξέρω τον εαυτό μου. Δεν έχω τέτοιες αμφιβολίες για μένα", πρόσθεσε.

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα από τη ΝΔ

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για την επιλογή να συμπεριλάβει την Μυρσίνη Λοΐζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί η ΝΔ.

«Η Μυρσίνη Λοΐζου ήταν γνωστή στα social media για τις ακραίες απόψεις της και τη στήριξη της στην τυφλή βία και την τρομοκρατία. Αυτο προφανώς δεν ήταν πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος την επιβραβεύει ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή για να διαδώσει και στις Βρυξέλλες την υπερηφάνεια της για τον Ξηρό και τον Κουφοντίνα» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις