Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάτι τρέχει με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τη Λένα Δροσάκη

Κάτι τρέχει με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ...

Κάνουν στενή παρέα τελευταία με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες για ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ τους

Στενή παρέα κάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα όλοι πλέον να μιλούν για ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο στον καλλιτεχνικό χώρο, δύο πρόσωπα από το χώρο της υποκριτικής που μάλιστα δείχνουν να ταιριάζουν και πολύ. Ο λόγος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, για τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη που έλκει την καταγωγή του από την πλευρά του πατέρα του από την Κάτω Αχαΐα και την ηθοποιό Λένα Δροσάκη που είναι από την Πάτρα και το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε την Αντιγόνη στην παράσταση «Οιδίπους» στο ΔΗΠΕΘΕ.

Όπως γράφει το άρθρο της Espresso, singles και οι δύο αρκετό καιρό τώρα, γοητευτικοί & νέοι, φαίνεται ότι έχουν έρθει κοντά δημιουργώντας μία όμορφη σχέση που ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για μία τρυφερή φιλία ή κάτι περισσότερο. Η Λένα Δροσάκη ιδιαίτερα, ένα ταλαντούχο κορίτσι, βραβευμένο και με την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, δεν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας και τα κουτσομπολίστικα έντυπα με την προσωπική της ζωή καθότι γενικά χαμηλών τόνων ενώ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει απασχολήσει λίγο περισσότερο το καλλιτεχνικό gossip με κάποιες σχέσεις του που λέγεται πως πλησίασαν κοντά και στο γάμο όπως με την σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά το 2016 και την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου το 2017.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που ηλικιακά είναι 42 θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς του καλλιτεχνικού χώρου ενώ και η Λένα Δροσάκη που είναι μικρότερη του κατά περίπου δέκα χρόνια, επίσης συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες και με αγγελικό πρόσωπο ηθοποιούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight