Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: 78χρονος καταδικασμένος για βιασμούς σκύλων, αυνανιζόταν ενώ πωλούσε ρίγανη!

Δυτική Ελλάδα: 78χρονος καταδικασμένος γ...

Στην Αμαλιάδα

Λίγους μήνες μετά την καταδίκη του από το δικαστήριο για τον διπλό… βιασμό ενός …σκύλου (!) συνελήφθη και πάλι γιατί αυνανιζόταν σε κοινή θέα , στο κέντρο της Αμαλιάδας την ώρα που πωλούσε ρίγανη!

Ο 78χρονος είχε στήσει έναν πρόχειρο πάγκο όπου διέθετε προς πώληση το εμπόρευμά του, αλλά μόλις έβλεπε κάποια γυναίκα να περνάει μπροστά του κατέβαζε το παντελόνι του και άρχιζε να αυτοϊκανοποιείται!

Φυσικά, έγινε αμέσως αντιληπτός και κλήθηκαν άνδρες της Ασφάλειας Ήλιδας που τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ο οποίος του άσκησε μια ακόμη δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Ο ηλικιωμένος έχει πολλές φορές απασχολήσει τις αρχές της περιοχής. Το Μάιο του 2018 έγινε αντιληπτός να συνουσιάζεται με σκύλο κοντά στην πλατεία Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα και συνελήφθη με την Εισαγγελέα τότε να του ασκεί δίωξη για πρόσκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κακοποίηση ζώου, αφήνοντάς τον όμως ελεύθερο.

Το ίδιο απόγευμα ο 78χρονος πήγε στην παιδική χαρά της Σοχιάς και βίασε ξανά το άτυχο σκυλάκι μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο. Συνελήφθη εκ νέου και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3,5 ετών.

Όμως, δεν την εξέτισε λόγω της περασμένης ηλικίας του, βάσει του νόμου Παρασκευόπουλου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις