Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στη "Γη των χαμόγελων" ο 69ος διαγωνισμός για τη Μις Κόσμος

Στη "Γη των χαμόγελων" ο 69ος ...

Πιο συγκεκριμένα στην εξωτική Ταιλάνδη

Η Διοργάνωση Μις Κόσμος ανακοίνωσε ότι ο 69ος τελικός διαγωνισμός για την ανάδειξη της Μις Κόσμος θα διεξαχθεί στην Ταϊλάνδη. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που το φεστιβάλ διάρκειας ενός μήνα και ο τελικός θα πραγματοποιηθούν στην Ταϊλάνδη.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Phaya Thai Palace της Μπανγκόκ, η Τζούλια Μόρλεϊ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Διοργάνωσης Μις Κόσμος, δήλωσε: "Είμαι κατενθουσιασμένη που προσκλήθηκα να διοργανώσω τον τελικό της Μις Κόσμος στην Ταϊλάνδη. Δεδομένου του πλούτου του πολιτισμού και της φιλοξενίας της Ταϊλάνδης, η "Γη των χαμόγελων" είναι η τέλεια τοποθεσία για να υποδεχτεί τις 130 καλλονές που θα μετάσχουν στα καλλιστεία αυτά.

Ο θεσμός, που πρωτοδιοργανώθηκε το 1951 στη Βρετανία από τον 'Ερικ Μόρλεϊ, έχει εμπνεύσει χιλιάδες νέες γυναίκες για να χρησιμοποιήσουν το ταλέντο τους προκειμένου να στηρίξουν τους φτωχούς, τους ασθενείς και τους μη προνομιούχους μέσω του φιλανθρωπικού του προγράμματος 'Beauty With A Purpose' (Ομορφιά και με σκοπό), αναφέρουν οι οργανωτές των καλλιστείων στην ιστοσελίδα τους.

Ο παλαιότερος και μεγαλύτερος διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς δεν αντιπροσωπεύει τα παραδοσιακά καλλιστεία, αλλά μάλλον μια πλατφόρμα για γυναίκες από όλο τον κόσμο μέσα από την οποία αναπτύσσουν δράση για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι διοργανωτές νιώθουν υπερηφάνεια για τη φιλανθρωπική προσήλωση της διοργάνωσης καθώς εκατομμύρια δολάρια συγκεντρώνονται κάθε χρόνο για καλούς σκοπούς.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight