Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πελετίδης: Στόχος η εκλογή από την πρώτη Κυριακή

Πελετίδης: Στόχος η εκλογή από την πρώτη Κυριακή

Θέλει να διπλασιάσει τις εκλογικές του δυνάμεις

Το στόχο της νίκης από την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου, βάζει ο νυν δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης». "Μπορεί ο Πατραϊκός Λαός να κλείσει από την πρώτη Κυριακή την πόρτα στους εχθρούς του", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πελετίδης κατά την ομιλίας του στην εκδήλωση στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Με τον Κώστα Πελετίδη η Βίβιαν Σαμούρη


Πρώτος αναφέρθηκε στο στόχο της πρώτης Κυριακής, ο βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νίκος Καραθανασόπουλος. Το ίδιο επανέλαβε στο χαιρετισμό της η Βίβιαν Σαμούρη, η οποία θα κατέβει όπως ανακοίνωσε με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Πάτρα.

Κατά  τη διάρκεια της ομιλίας του ο Κώστας Πελετίδης έκανε έναν απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής και έθεσε τους στόχους της επόμενης περιόδου.

Με τον Πελετίδη ο Βαγγέλης Κατσακούλης

 

Να σημειωθεί ότι στις προηγούμενες εκλογές η παράταξη Πελετίδη είχε λάβει 24.880 ψήφους και ποσοστό 25% και επομένως ο στόχος που έχει τεθεί για τον Μάιο, είναι να διπλασιάσει τις εκλογικές της δυνάμεις, ώστε να λάβει το 50%+1 των ψήφων και κερδίσει την αυτοδυναμία.

Επίσης, στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, η παράταξη της Βίβιαν Σαμούρη "Όλοι μαζί για την Πάτρα" είχε λάβει 2.385 ψήφους και ποσοστό 2,4%.

 

Πάτρα: Αυτή την ώρα η συγκέντρωση Πελετίδη στο γήπεδο της ΕΑΠ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις